Με οδηγό τα στατιστικά

Καλημέρα στους φίλους του Bethome! Τελικά ο Σόλσκιερ μας κορόιδεψε χθες, παρά τις δηλώσεις του και όσους νεαρούς πήρε στην αποστολή, έπαιξε με σχεδόν βασική ομάδα. Ευτυχώς έβαλε ο Λάμπαρντ πολλούς αναπληρωματικούς και έστω και έτσι βγήκε το G/G μαζί με το over 2,5. Γιατί δυστυχώς και εδώ, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα και όχι το πώς αυτό έρχεται… Πάμε στη σημερινή μας «μάχη» με το στοίχημα.

Στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας παίζουν απόψε Γκουαρανί με Σπορτ Ρεσίφε, στην έδρα της πρώτης. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για να μείνουν στην κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να επιστρέψουν στην πρώτη εθνική. Αμφότερες δεν είναι μακριά από τον στόχος τους. Γενικώς πάντως αυτή την εποχή η Σπορτ δείχνει σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση, αν και έχει το «χούι» να φέρνει πάρα πολλές ισοπαλίες. Αυτό πάντως που προκύπτει ως επιλογή, βάσει των στατιστικών των δύο ομάδων, είναι το Χ στο ημίχρονο, σε τιμή 1,90 στην Bet365. Αλλωστε έτσι έληξαν τα ημίχρονα των εννιά από τα 15 εντός έδρας παιχνίδια της Γκουαρανί στο πρωτάθλημα και τα 10 από τα 15 εκτός της Σπορτ.

Αυτά από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να παίξετε!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…