Σφίγγει ο κλοιός

prognostika stoiximatos

Καλημέρα στους φίλους του Bethome. Ούτε η χθεσινή μέρα πήγε καλά για μένα, αφού κανένας από τους δύο άσους δεν επιβεβαιώθηκε! Αλλά σήμερα είμαι αρκετά «ζεστός» με κάποιες επιλογές που μου αρέσουν ιδιαιτέρως από το πρόγραμμα της πρώτης κατηγορίας στην Βραζιλία, ξεχωρίζοντας τρία σημεία, έναν άσο και δύο διπλά, όλα με σημαντικό ρίσκο, γι’ αυτό και προσφέρονται σε αποδόσεις τουλάχιστον άνω του 2,00. Αλλωστε αυτό το στοίχημα είναι που αγαπάω και με αντιπροσωπεύει!

Καταρχάς θα ξεκινήσω από τον άσο της Ατλέτικο Παραναένσε, σε τιμή 2,19 στην Betshop. Απέναντι της θα βρει την Κορίνθιανς, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Η ομάδα του Σάο Πάουλο δεν έχει καλή παράδοση σε αυτό το γήπεδο, ενώ η Ατλέτικο είναι από τις πλέον παραδοσιακές ομάδες έδρας της κατηγορίας.

Συνεχίζω με το διπλό της Μποταφόγκο σε απόδοση 3,64 στην Betshop. Εχει τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια στην αρχή του πρωταθλήματος, ξεκινώντας λίγο καλύτερα από την Γκοϊάς στην έδρα της οποίας αγωνίζεται. Και η διαφορά τους, σε αγωνιστικό επίπεδο, δεν δείχνει να είναι τόσο μεγάλη όσο καταδεικνύει το σετ αποδόσεων.

Και τέλος θα κλείσω με το διπλό της Γκρέμιο σε τιμή 2,23 στην Betshop. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα «αναγκαστικό» σημείο, καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για γκέλες για την Γκρέμιο που ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και «σφίγγει ο κλοιός» γύρω της! Και μπορεί η Σεαρά να είναι δυνατή εντός, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει και σε δυσκολότερες έδρες.

Αυτά από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να ποντάρετε!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…