Με το G/G στην Καέν

prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Η Παρασκευή έφτασε, οι επιλογές ωστόσο είναι αρκετά περιορισμένες, καθώς πολλά πρωταθλήματα συνεχίζουν να βρίσκονται σε διακοπή.

Με Ισπανία και Γαλλία θα ασχοληθούμε σήμερα, με την πρώτη πρόταση να έρχεται από την αναμέτρηση Κάντιθ – Γρανάδα, όπου θα κρατήσω το Χ 1ο ημίχρονο σε απόδοση 1.88 στη Winmasters. Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα η Γρανάδα, που δίνει παιχνίδι αποδείξεων σε μια από τις ισχυρότερες έδρες της κατηγορίας. Η Κάντιθ έρχεται από ήττα και ψάχνει αντίδραση μπροστά στο κοινό της, τη στιγμή που έχει κάνει το 6/6 στα τελευταία παιχνίδια στην έδρα της. Από την άλλη η Γρανάδα θέλει να διατηρηθεί μόνη στην κορυφή και θα κυνηγήσει ότι καλύτερο μπορεί. Περιμένω πως θα δούμε ένα συντηρητικό πρώτο ημίχρονο.

Επόμενη και τελευταία πρόταση για σήμερα έρχεται από την αναμέτρηση Καέν – Λιλ, όπου θα κρατήσω το G/G σε απόδοση 2.13. Τέσσερα παιχνίδια αήττητη συμπλήρωσε η Καέν, που δέχεται εύκολα γκολ, ενώ το αμφίσκορο επιβεβαιώθηκε στα 5/6 πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη η Λιλ σκοράρει με ευκολία το τελευταίο διάστημα, έχει ανεβάσει στροφές, μετρώντας μια ήττα στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της για όλες τις διοργανώσεις, ενώ το G/G επιβεβαιώθηκε στα 4/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια. Περιμένουμε μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες που συνηθίζουν να παίζουν ανοιχτά, ενώ αμυντικά αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Αυτά για σήμερα με δυο προτάσεις από Β’ Ισπανίας, αλλά και από την Α’ Γαλλίας. Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε.

katia
Κάτια Μοσχίδου

Αν το στοίχημα ήταν ο εύκολος τρόπος για κέρδη τότε θα ήμασταν όλοι πλούσιοι. Είναι απρόβλεπτο και θέλει ρίσκο. Είναι ωραίο όμως να ρισκάρεις και αυτό είναι που το κάνει πιο ενδιαφέρον.