Δύο άσσοι απ’ το Κόπα Άφρικα

Ghana Tunisia Elefantostouprognostika stoiximatos

Επιστρέφουμε στη δράση στο Bethome.gr. Χθες τα πήγαμε εξαιρετικά, αφού πέρασαν αμφότερες οι επιλογές μας απ’ αυτήν εδώ τη γωνιά στο στοίχημα. Αρχικά, επιβεβαιωθήκαμε στο Χιλή – Ουρουγουάη, όπου επιλέξαμε το διπλό σε απόδοση 2.20 στην Novibet, ενώ πέρασε και ο άσσος της Ακτής Ελεφαντοστού κόντρα στη Νότια Αφρική (1-0), σε απόδοση 2.10. Μπήκε καλά η εβδομάδα, ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Σε ό,τι αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα, θα αναλύσουμε την αναμέτρηση Γκάνα – Μπενίν για την πρεμιέρα του έκτου ομίλου του Κόπα Άφρικα. Είναι παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό είναι η Γκάνα, η οποία είναι μια απ’ τις πιο συνεπείς ομάδας των τελευταίων δέκα ετών στην Αφρική. Δε βρέθηκε ποτέ εκτός τετράδας στα τελευταία έξι Κόπα Άφρικα, έπαιξε δύο φορές στον τελικό (2010, 2015), μια τερμάτισε τρίτη (2008), τρεις φορές κατέλαβε την τέταρτη θέση (2012, 2013, 2017). Έχει κατακτήσει το τρόπαιο τέσσερις φορές, η πιο πρόσφατη το 1982, η αρχή έγινε το 1963, συνεχίστηκε με τις κατακτήσεις των 1965 και 1978.

Στον αντίποδα, έχουμε το Μπενίν, που έχει παίξει τρεις φορές σε τελική φάση Κόπα Άφρικα, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει κερδίσει ποτέ!  Σε σύνολο εννέα αγώνων μετράει ρεκόρ 0-1-8, συνήθως μάλιστα δε βρίσκει καν δίχτυα! Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, η λογική λέει ότι τα “μαύρα αστέρια” θα πάρουν το ματς, επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά στοιχήματος Κόπα Άφρικα 2019

Συνεχίζουμε με το Καμερούν – Γουινέα-Μπισάου, επίσης για το Κόπα Άφρικα. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, έτσι κι εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που έχουν πολλές διαφορές. Το Καμερούν είναι κάτοχος του τροπαίου, θεωρείται μια απ’ τις καλύτερες ομάδες της Αφρικής, θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν πάρει την πρόκριση σε όμιλο με Γουινέα-Μπισάου, Μπενίν και Γκάνα. Παλεύει να βρει τον δρόμο της η Γουινέα-Μπισάου, σε θεωρητικό επίπεδο δεν μπορεί να τρομάξει τους Καμερουνέζους.  Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.70.

aristotelis
Αριστοτέλης Σαββίδης

Το στοίχημα είναι χόμπι και όχι οφθαλμαπάτη βιοπορισμού. Μην τρελαίνεστε για να μην... τρελαθείτε.