Δεκαπλασιασμός με… χινάρια

Την καλησπέρα μου από το σπίτι του στοιχήματος. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον να μην χάνεις και αυτή την χρησιμότητα έχει το DNB σε μια επιλογή, όπως χθες στο Τουν – Γιουνγκ Μπόις, αρκεί βέβαια να υποστηρίζεται και από την καλή απόδοση. Παράλληλα πέρασε το G/G στο Φεϊρένσε – Σπόρτινγκ, το 19ο παρακαλώ φετινό εκτός έδρας μας της Σπόρτινγκ – από τα 21 συνολικά που έχει δώσει – που δέχεται γκολ, μια επιλογή, που είχαμε προτείνει σε απόδοση 2,25 στην Bwin.  Πάμε να δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε από τα σημερινά:

Σήμερα λέω να ρισκάρω με δυο πιθανές ισοπαλίες και η πρώτη έρχεται από την Τρίπολη. Περιμένω ισορροπήμενο παιχνίδι και από τους δύο προπονητές. Ο Παράσχος ξέρει ότι η ομάδα του έκανε δύο σερί νίκες, αλλά απέναντι σε πιο αδύναμους αντιπάλους, όπως ο Απόλλων Σμύρνης και ο Εργοτέλης (σε πρωτάθλημα και κύπελλο αντίστοιχα) και ο Παντελίδης ξέρει πως όταν δεν μπορείς να κερδίσεις κάπου, καλό είναι να μην χάνεις. Η ισοπαλία – καθαρά βαθμολογικά για να μην παρεξηγηθώ – δείχνει να εξυπηρετεί περισσότερο τον Άρη, που αφήνει πολύ πίσω τον Αστέρα που στην αρχή της σεζόν έδειχνε διεκδικητής της Ευρώπη, ενώ από την άλλη δεν καταστρέφει τον Αστέρα, που έχει παίξει με τους «μεγάλους» και έχει πιο βατό πρόγραμμα στη συνέχεια. Για όλα τα παραπάνω κατέληξα στο χινάρι.

Δεύτερη πιθανή ισοπαλία στην Πορτογαλία, ανάμεσα σε Σετούμπαλ και Μπελενένσες. Από 4 ισοπαλίες στα 5 τελευταία παιχνίδια της έρχεται η Σετούμπαλ, 8 συνολικά στο πρωτάθλημα μετράει η Μπελενένσες (τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα), 0-0 έληξε στον πρώτο γύρο, ισορροπημένο μου μοιάζει και αυτό το παιχνίδι και καταλήγω στην ισοπαλία.

Οι επιλογές μου:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ                                Χ                      (2,95 @ Bwin)

ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ                          Χ                      (3,10 @ Bwin)

 

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!