Αξία στο αμφίσκορο στο ντέρμπι

Την καλησπέρα μου από το σπίτι του στοιχήματος. Μόνο το 1Χ στο Λεβάντε – Μπαρτσελόνα πέρασε την Πέμπτη, το οποίο είχαμε προτείνει σε απόδοση 2,60 στην Bwin. Ήμασταν άτυχοι στο Πορτιμονένσε – Μπράγκα που κόλλησε στο 1-1 ενώ είχε ευκαιρίες για να επιβεβαιωθεί το combo G/G & over, ενώ η Ινδία δεν σκόραρε απέναντι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να βγει το 2 & G/G. Πάμε να δούμε τι βγαίνει από τα σημερινά:

Στην Πορτογαλία βασική επιλογή είναι το αμφίσκορο στο ντέρμπι. Η Σπόρτινγκ σε αυτό το γήπεδο δεν χάνει τις 13 τελευταίες φορές που φιλοξένησε την Πόρτο (6-7-0) και από το 2008 πιο συγκεκριμένα. Έρχεται από ήττα και ξέρει πως αν δεν κερδίσει απόψε, ουσιαστικά πετάει «λευκή πετσέτα» στην μάχη του τίτλου. Στα θετικά για τον Κάιζερ η επιστροφή του γκολτζή Μπας Ντοστ. Η Πόρτο από την άλλη ωστόσο μετρά 18 σερί νίκες από τις αρχές Οκτώβρη και έπειτα, έχει την ψυχολογία με το μέρος της, ενώ παράλληλα τα «λιοντάρια» δεν φημίζονται για την καλή τους αμυντική συμπεριφορά, έχοντας δεχθεί τέρμα φέτος σε 20 παιχνίδια τους (ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης). Με αυτά και με αυτά καταλήγω στο G/G.

Δεύτερη επιλογή και πάλι από την Πορτογαλία, στη μάχη της ουράς αυτή τη φορά και στο παιχνίδι Μποαβίστα – Μαρίτιμο. Λίγο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού οι δύο ομάδες, με την Μποαβίστα να αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στην επιθετική της λειτουργία αλλά να είναι ανταγωνιστική στην έδρα της και τη Μαρίτιμο να πετυχαίνει μια νίκη μετά από καιρό και να φτιάχνει την ψυχολογία της. Περιμένω επιφυλακτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και καταλήγω στο Χ ημίχρονο.

Οι επιλογές μου:

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΠΟΡΤΟ           G/G   (1,80 @ Bwin)

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ              Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  (1,90 @ Bwin)

 

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!