Προγνωστικά Στοιχήματος: Από το κακό στο χειρότερο η Άτλας

Την καλημέρα μου σε όλους τους φίλους αναγνώστες του Bethome.gr! Παρασκευή (28/09) σήμερα και πάμε να κάνουμε ένα καλό ζέσταμα για το διήμερο που έπεται. Χθες πάντως δεν τα πήγαμε καθόλου καλά με τις επιλογές από τη Νορβηγία, οπότε πάμε να ρεφάρουμε με Μεξικό.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Βερακρούζ – Λεόν (03:00). Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Βερακρούζ, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες, ερχόμενη από το εκτός 1-1 με τη Σάντος Λαγκούνα. Με 21 τέρματα παθητικό, έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Μόλις μια νίκη στα εφτά τελευταία εντός της, όπου μετράει ακόμη μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Από τρεις σερί ήττες προέρχεται η Λεόν, κόντρα σε Πούμας (1-2 εντός), Σάντος Λαγκούνα (3-0 εκτός) και Λόμπος (0-1 εντός). Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις πέντε τελευταίες εξόδους της για το πρωτάθλημα, όπου μετράει ακόμη μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Έρχεται από πρόκριση στο κύπελλο, στην έδρα της Νεκάξα (0-2). Ψάχνονται για μια επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Στα εφτά από τα οκτώ τελευταία μεταξύ τους υπήρξε μεγάλο σκορ, οπότε πάμε με ένα ακόμη Over 2.5, σε απόδοση 1.85 στην Interwetten.

Πάμε και στην αναμέτρηση Άτλας – Τολούκα (05:00). Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη στο φετινό Απερτούρα η Άτλας, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες, μετά και το εκτός 2-0 από την Κρουζ Αζούλ. Έκτη διαδοχική της ήττα, οπότε και είναι σταθερά τελευταία. Μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία εκτός της, όπου δεν έχει σκοράρει κάποιο τέρμα. Αντιθέτως, η Τολούκα έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, κόντρα σε Σάντος Λαγκούνα (2-1 εντός), Βερακρούζ (2-3 εκτός) και Νεκάξα (3-2 εντός). Μόλις δυο νίκες στα οκτώ τελευταίες εκτός της για το πρωτάθλημα, μετρώντας ακόμη μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Βρίσκεται ωστόσο σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την αντίπαλο της, γι’ αυτό τη στηρίζουμε, επιλέγοντας το Διπλό, σε απόδοση 2.25 από την Interwetten.

Αυτά λοιπόν για σήμερα. Είτε αποφασίσετε να με ακολουθήσετε, είτε πάλι όχι, εγώ θα ευχηθώ καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.