Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Οκτώ παιχνίδια διεξάγονται το βράδυ της Τετάρτης (14/12) για την 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Πάμε να τα δούμε ένα – ένα ξεχωριστά.

Μίντλεσμπρο – Λίβερπουλ (21:45): Από τις πιο “σφιχτές” ομάδες του πρωταθλήματος η Μίντλεσμπρο, είναι χαρακτηριστικό ότι τα παιχνίδια της, είτε κερδίζει είτε χάνει, κρίνονται κατά κανόνα στο γκολ. Η Λίβερπουλ προέρχεται από δύο διαδοχικές “γκέλες” (2-2 με Γουέστ Χαμ εντός, 4-3 ήττα από Μπόρνμουθ εκτός) και θα είναι περισσότερο προσεκτική σήμερα για να μην την… ξαναπατήσει. Αναμένουμε οι δύο ομάδες να μην πάρουν παράλογα ρίσκα από νωρίς και θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο.

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο (2.25 @ Stoiximan)

Σάντερλαντ – Τσέλσι (21:45): Νκηφόρο σερί εννέα νικών, στις επτά από τις οποίες δε δέχθηκε γκολ, “τρέχει” η Τσέλσι, που παραμένει στην κορυφή της κατάταξης. Η Σάντερλαντ προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τη Σουόνσι, ωστόσο στο γήπεδό της δεν έχει την πολυτέλεια να μην παλεύει κάθε ματς, μια και βρίσκεται σε δεινή βαθμολογικά θέση. Στοιχηματικά δεν προκύπτει κάτι ιδιαίτερο, πέρα, ίσως, από το Goal / Goal μια και η Σάντερλαντ σκοράρει συχνά-πυκνά στην έδρα της.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.88 @ Stoiximan)

Γουέστ Χαμ – Μπέρνλι (21:45): Χωρίς νίκη εδώ και επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις παραμένει η Γουέστ Χαμ, που φλερτάρει επικίνδυνα με τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ισοπαλία (2-2) βέβαια, της προηγούμενης αγωνιστικής στο “Άνφιλντ” ήταν μία μικρή “ένεση” ηθικού. Το σημερινό ματς έχει χαρακτήρα “εξάποντου”, η Μπέρνλι μακριά από το γήπεδό της, όχι μόνο δεν κερδίζει, αλλά δε σκοράρει καν (0-1-5 το ρεκό της με τέρματα 1-15!) και η Γουέστ Χαμ έχει ευκαιρία νίκης. Βέβαια, το 1.67 του άσσου κάθε άλλο παρά ελκυστικό είναι, ωστόσο κάτι άλλο στοιχηματικά δεν προκύπτει.

Προγνωστικό: 1 (1.67 @ Stoiximan)

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00): Η χαρά του επιθετικού ποδοσφαίρου είναι η Κρίσταλ Πάλας, στα επτά τελευταία παιχνίδια της έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από αήττητο σερί έξι αγώνων στο πρωτάθλημα (2-4-0). Η Γιουνάιτεντ παίζεται στο 1.70 για να κερδίσει, ωστόσο μακριά από το γήπεδό της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Το Over 2.5 στο 1.83 θα αποτελέσει την επιλογή μας, μια και περιμένουμε αρκετά τέρματα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.83 @ Stoiximan)

Γουέστ Μπρομ – Σουόνσι (22:00): Η Γουέστ Μπρομ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 1-0 από την Τσέλσι, με το αποτέλεσμα αυτό να βάζει τέλος σε ένα σερί τριών νικών και μίας ισοπαλίας. Η Σουόνσι επικράτησε 3-0 εντός έδρας της Σάντερλαντ και “ξεκόλλησε” από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο μακριά από το κοινό της δεν πείθει. Η Γουέστ Μπρομ έχει τον τρόπο να “καθαρίζει”, συνήθως, αυτά τα ματς στο “Χόθορνς”, θα στηρίξουμε τον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Stoiximan)

Μάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ (22:00): Εδώ και 20 ημέρες η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 4-2 από τη Λέστερ, ενώ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, έχει κερδίσει μόνο την Μπέρνλι. Η Γουότφορντ, από την πλευρά της, στα δύο πιο πρόσφατα ματς που έδωσε μακριά από την έδρα της, δέχθηκε εννέα τέρματα συνολικά (έξι από τη Λίβερπουλ και τρία από τη Γουέστ Μπρομ). Η Σίτι θέλει να “ξεσπάσει” μετά την “τεσσάρα” από τη Λέστερ, έχει την επιθετική ποιότητα να πετύχει αρκετά τέρματα απέναντι στη Γουότφορντ.

Προγνωστικό: Σίτι Over 2.5 γκολ (1.83 @ Stoiximan)

Στόουκ – Σαουθάμπτον (22:00): Η Στόουκ προηγήθηκε στην έδρα της Άρσεναλ, ωστόσο στη συνέχεια δεν άντεξε και ηττήθηκε με 3-1. Ήττα εντός προγράμματος για τους “πότερς”, οι οποίοι στο γήπεδό τους είναι αρκετά αποτελεσματικοί, έχοντας κερδίσει τα 3/4 πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν εκεί. Η Σαουθάμπτον, από την άλλη πλευρά, μακριά από το κοινό της αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε επιπεδο Πρέμιερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (3.05 @ Stoiximan)

Τότεναμ – Χαλ (22:00): Αήττητη φέτος εντός έδρας η Τότεναμ σε επίπεδο πρωταθλήματος (5-2-0), έχει δεχθεί, μάλιστα, μόλις τέσσερα τέρματα στα παιχνίδια αυτά. Η Χαλ βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, προέρχεται από πέντε σερί εκτός έδρας ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ, στις τρεις από αυτές δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Η Τότεναμ θα κερδίσει, πιθανότατα, μπορεί να το κάνει και χωρίς να δεχθεί γκολ.

Προγνωστικό: Τότεναμ & No Goal (1.88 @ Stoiximan)