Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Έξι αναμετρήσεις διεξάγονται το Σάββατο (26/11) για την 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ.

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι (14:30): Η Μπέρνλι είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της και μπορεί να βάλει δύσκολα στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία προέρχεται από το 1-1 με την Γκλάντμπαχ στη Γερμανία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Γουαρδιόλα είναι αναμφίβολα το φαβορί, ωστόσο, στοιχηματικά, θα πάμε με το αμφίσκορο σε συνδυασμό με το Over, μια και περιμένουμε αρκετά τέρματα.

Προγνωστικό: Goal / Goal & Over 2.5 (2.15 @ Stoiximan)

Χαλ – Γουέστ Μπρομ (17:00): Η Χαλ θα ψάξει σήμερα τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη της, η οποία είναι πολύ πιθανό να τη βγάλει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Γουέστ Μπρομ, βέβαια, δε θα είναι εύκολος αντίπαλος. Ίσως να έχει κάποια αξία ο άσσος, αλλά πρόκειται για ένα ματς που περιμένουμε να κριθεί στις λεπτομέρειες. Το 2-3 γκολ φαντάζει πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (1.97 @ Stoiximan)

Λέστερ – Μιντλεσμπρο (17:00): Η Λέστερ έξω… πάει καλά. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Κλαμπ Μπριζ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο σε επίπεδο Πρέμιερ, έχει μόλις ένα “τρίποντο” στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Η Μίντλεσμπρο το “παλεύει” το τελευταίο διάστημα, πήρε βαθμό στις έδρες των Άρσεναλ (0-0) και Σίτι (1-1), ενώ ηττήθηκε στο γκολ από την Τσέλσι. Δεν είναι απίθανο να πάρει αποτέλεσμα και στο Λέστερ.

Προγνωστικό: Χ2 (1.95 @ Stoiximan)

Λίβερπουλ – Σάντερλαντ (17:00): Έπεσε από την κορυφή η Λίβερπουλ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική “κόλλησε” στο μηδέν με τη Σαουθάμπτον, εκτός έδρας. Στη Σάντερλαντ κάτι αλλάζει προς το καλύτερο και προέρχεται από δύο σερί νίκες, οι οποίες την “ξεκόλλησαν” από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι “μαυρόγατες” πηγαίνουν με ψυχολογία στο “Άνφιλντ” για να αντιμετωπίσουν την καταιγιστική εντός έδρας Λίβερπουλ. Θα πάμε με το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over.

Προγνωστικό: Goal / Goal & Over 2.5 (2.12 @ Stoiximan)

Σουόνσι – Κρίσταλ Πάλας (17:00): Πήρε βαθμό στην έδρα της Έβερτον η Σουόνσι την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά πρέπει να αρχίσει να μαζεύει πόντους και στην έδρα της αν θέλει να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Κρίσταλ Πάλας προέρχεται από πέντε σερί ήττες και έξι συνολικά ματς χωρίς νίκη. Οι “κύκνοι” δεν έχουν φέτος νίκη στην έδρα τους σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ (0-2-4). Αν δεν την πάρουν και τώρα, θα είναι άξιοι της μοίρας τους.

Προγνωστικό: 1 (2.60 @ Stoiximan)

Τσέλσι – Τότεναμ (19:30): Σε τρομερή κατάσταση η Τσέλσι, προέρχεται από έξι διαδοχικές νίκες σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, καταφέροντας, ταυτόχρονα, να διατηρεί ανέπαφη την εστία της! Η Τότεναμ προέρχεται από την ήττα με 2-1 στο Μονακό για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δίνει το τρίτο διαδοχικό λονδρέζικο ντέρμπι, μετά την ισοπαλία με Άρσεναλ (1-1 εκτός) και τη νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ (3-2 εντός). Οι “μπλε” βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα, αλλά βρίσκουν απέναντί τους τη μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, ίσως αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα στο Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 γκολ (1.97 @ Stoiximan)