Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Επτά παιχνίδια διεξάγονται το Σάββατο για την 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ.

Λίβερπουλ – Σουόνσι (14:30): Επιτακτική ανάγκη για τη Λίβερπουλ η επιστροφή στις νίκες, απέναντι στην τραγική Σουόνσι μπορεί να το κάνει. Πολύ μικρές οι αποδόσεις σε άσσο και over, το παιχνίδι είναι για no bet, αλλά αν θέλει κάποιος να ποντάρει κάτι, το over 3.5 γκολ θα μπορούσε να αποτελέσει μία επιλογή.

Προγνωστικό: Over 3.5 γκολ (2.05 @ Stoiximan)

Μπόρνμουθ – Γουότφορντ (17:00): Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει η Μπόρνμουθ στην άμυνα, στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της δέχθηκε από τρία γκολ σε κάθε ένα από αυτά! Επιθετικά βρίσκει λύσεις, μπορεί να επιβεβαιώσει και πάλι το over, έστω και αν απέναντί της έχει την… αντιτουριστική Γουότφορντ.

Προγνωστικό: Over 2.5 γκολ (1.90 @ Stoiximan)

Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον (17:00): Δε λέει να σηκώσει κεφάλι η Κρίσταλ Πάλας, που έχει ξεχάσει από πότε έχει να κερδίσει σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ. Η Έβερτον προέρχεται από το θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Σίτι, το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με το μέρος της, βλέπουμε διπλό, αν και όχι πολύ “ζεστά”.

Προγνωστικό: 2 (2.35 @ Stoiximan)

Μίντλεσμπρο – Γουέστ Χαμ (17:00): “Ανάσανε” η Γουέστ Χαμ με τη νίκη 3-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο στο “Ρίβερσαϊντ” τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Η Μίντλεσμπρο στα πέντε πιο πρόσφατα που έδωσε εκεί ηττήθηκε μόνο από την Τσέλσι, στα τέσσερα υπόλοιπα μέτρησε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δε δέχθηκε γκολ. Η έδρα έχει το προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (2.40 @ Stoiximan)

Στόουκ – Μάντσεστερ Γ. (17:00): Στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας βρίσκεται η Στόουκ και ιδιαίτερα μέσα στην έδρα της είναι αποτελεσματική. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να μην πήρε το εντός έδρας ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (1-1), ωστόσο παρέμεινε αήττητη για 16ο διαδοχικό παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις. Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει, οριακά αποδεκτό το 1.60 του διπλού.

Προγνωστικό: 2 (1.60 @ Stoiximan)

Γουέστ Μπρομ – Σάντερλαντ (17:00): Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Γουέστ Μπρομ, έχει τη δυνατότητα να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο μεγαλύτερη αξία έχει το over το οποίο έχει εμφανιστεί στα τέσσερα τελευταία ματς των “μπάγκις” και στις 4/6 πιο πρόσφατες “εξόδους” της Σάντερλαντ.

Προγνωστικό: Over 2.5 γκολ (1.97 @ Stoiximan)

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ (19:30): Τραγική ήταν η Σίτι στο εκτός έδρας ματς με την Έβερτον και ηττήθηκε 4-0. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Τότεναμ, προέρχεται από επτά σερί νίκες, στις τρεις τελευταίες δε δέχθηκε καν γκολ. Δύσκολο το ματς στο Μάντσεστερ, αλλά τα “σπιρούνια” μπορούν να φύγουν αλώβητα.

Προγνωστικό: 2 DNB ( 2.40 @ Stoiximan)