Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Με έξι παιχνίδια ανοίγει το Σάββατο (17/12) η “αυλαία” της 17ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Λείπει το μεγάλο ντέρμπι, εκτός έδρας αποστολές περιμένουν τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Μπρομ αντίστοιχα.

Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι (14:30): Εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση η Κρίσταλ Πάλας, φιγουράρει μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, έχει κερδίσει μία μόνο φορά από τα τέλη Σεπτέμβρη και έπειτα. Η Τσέλσι συνεχίζει απτόητη στην κορυφή, έχει φτάσει τις δέκα σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος και δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Η Κρίσταλ Πάλας είναι η χαρά του Over, η Τσέλσι, όμως, δεν αστειεύεται! Το διπλό του 1.62, μπορεί να αποτελέσει μία καλή επιλογή.

Προγνωστικό: 2 (1.62@ Stoiximan)

Μίντλεσμπρο – Σουόνσι (17:00): “Εξάποντο” παραμονής στο “Ριβερσάιντ”, η Μίντλεσμπρο δείχνει να βρίσκεται σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση από τη Σουόνσι, η οποία αγνοεί τη νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μάλιστα υποστεί έξι ήττες. Η έδρα έχει προβάδισμα, θα πάμε με τον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Stoiximan)

Στόουκ – Λέστερ (17:00): Η Στόουκ είναι αποτελεσματική μπροστά στο κοινό της, και στα έξι πιο πρόσφατα ματς που έδωσε στο γήπεδό της, ηττήθηκε μόνο από την Μπόρνμουθ. Η Λέστερ αδυνατεί να πάρει αποτέλεσμα μακριά από την έδρα της, είναι χαρακτηριστικό ότι στις οκτώ φετινές της “εξόδους” για το πρωτάθλημα μετρά μία ισοπαλία και επτά ήττες! Επιλογή ο Άσσος της Στόουκ σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

Προγνωστικό: 1 (2.50 @ Stoiximan)

Σάντερλαντ – Γουότφορντ (17:00): Η Σάντερλαντ θέλει νίκη για να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, στα τρία πιο πρόσφατα ματς που έδωσε στην έδρα της κέρδισε Χαλ και Λέστερ, ενώ ηττήθηκε μόνο από την εκπληκτική Τσέλσι. Δεν πείθει ιδιαίτερα η Γουότφορντ όταν απομακρύνεται από το “σπίτι” της, θα στηρίξουμε και εδώ τους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: 1 (2.55 @ Stoiximan)

Γουέστ Χαμ – Χαλ (17:00): Η Γουέστ Χαμ μεσοβδόμαδα υποδέχθηκε την Μπέρνλι, κέρδισε 1-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική “ανάσα”. Υποδέχεται τώρα τη Χαλ και έχει την ευκαιρία για μία ακόμη νίκη, η οποία θα την βοηθήσει να αυξήσει, ενδεχομένως, ακόμη περισσότερο τη διαφορά της από τις τελευταίες θέσεις. Οι “τίγρεις”, μάλιστα, μακριά από το γήπεδό τους, εκτός από το να κερδίσουν (1-1-6 φέτος), δυσκολεύονται ακόμα και να σκοράρουν!

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Stoiximan)

Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Γ. (19:30): Μόλις δύο ήττες έχει υποστεί φέτος η Γουέστ Μπρομ στην έδρα της, ενώ στα τρία πιο πρόσφατα ματς που έδωσε εκεί σημείωσε δέκα τέρματα και δέχθηκε μόλις δύο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, αλλά το 1.70 του διπλού, απλά δεν παίζεται. Σημειώστε ότι τις δύο τελευταίες χρονιές οι “κόκκινοι διάβολοι” δεν πέρασαν από το “Χόθορνς”, (ήττα 1-0 πέρσι, 2-2 πρόπερσι). Η αξία βρίσκεται στην κόντρα του φαβορί.

Προγνωστικό: 1Χ (2.17 @ Stoiximan)