Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Με επτά αναμετρήσεις ανοίγει το Σάββατο (15/10) η “αυλαία” της 8ης αγωνιστικής στην Πρεμιερ Λιγκ, με το παιχνίδι Τσέλσι – Λέστερ στο Λονδίνο να ξεχωρίζει.

Τσέλσι – Λέστερ (14:30): Επιτέλους… νίκη για την Τσέλσι, μετά από πέντε αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Χαλ. Υπενθυμίζεται ότι στις 20/09 οι “μπλε” είχαν αποκλείσει τη Λέστερ από το Λιγκ Καπ, με 4-2 στην παράταση (2-2 κ.α.). Οι περσινοί πρωταθλητές από την πλευρά τους, βρίσκονται στη μέση της κατάταξης, ενώ τους περιμένει το εντός έδρας παιχνίδι με την Κοπεγχάγη για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έχουν ρίξει το βάρος φέτος. Να σημειωθεί ότι οι “αλεπούδες” πριν από τα δύο πρώτα τους παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, ηττήθηκαν μακριά από το γήπεδό τους από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-1! Ο Άσσος έχει το προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (1.57 @ Stoiximan)

Μπόρνμουθ – Χαλ (17:00): Αρχίζει να μαζεύει βαθμούς η Μπόρνμουθ, η οποία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ μετρά δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ στο γήπεδό της πανηγύρισε πολύτιμα “τρίποντα” επί των Γουέστ Μπρομ και Έβερτον – αμφότερα με 1-0 – στα δύο πιο πρόσφατα ματς που έδωσε εκεί. Η Χαλ ξεκίνησε δυναμικά, αλλά το δύσκολο πρόγραμμα που είχε τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, αντιμετωπίζοντας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Τσέλσι, δεν της επέτρεψε να… χαρεί. Ομάδες που έχουν ως στόχο την παραμονή αμφότερες, τις περιμένουμε ιδιαίτερα προσεκτικές.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.73 @ Goalbet)

Άρσεναλ – Σουόνσι (17:00): Η Άρσεναλ μπορεί να μην θάμπωσε με την εμφάνισή της, αλλά κατάφερε να φύγει νικήτρια από την έδρα της Μπέρνλι την προηγούμενη αγωνιστική. Πανηγύρισε την πέμπτη διαδοχική νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια δε δέχθηκε καν γκολ. Η Σουόνσι, από την πλευρά της, προσπαθεί να ορθοποδήσει, μάταια, όμως. Έχει συντελέσει σε αυτό και το δύσκολο πρόγραμμα που είχε, βέβαια, το οποίο συνεχίζεται και σήμερα. Οι “κύκνοι”, βέβαια, κατόρθωσαν να σκοράρουν κόντρα σε Λίβερπουλ. Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Λέστερ, τις οποίες αντιμετώπισαν πρόσφατα. Μπορούν να το κάνουν και σήμερα.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.90 @ Betshop)

Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον (17:00): Στο καλύτερο σημείο ήρθε πιθανότατα η διακοπή για τη Σίτι, καθώς προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 3-3 κόντρα στη Σέλτικ για το Τσάμπιονς Λιγκ και την ήττα με 2-0 στο Λονδίνο από την Τότεναμ. Θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, ενώ θα έχει το μυαλό της και στο πολύ σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί, με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Η Έβερτον, από την πλευρά της, προέρχεται από σερί τριών αρνητικών αποτελεσμάτων – ήττες 2-0 από Νόριτς και 1-0 από Μπόρνουθμ σε Λιγκ Καπ και Πρέμιερ Λιγκ αντίστοιχα, ισοπαλία 1-1 με Κρίσταλ Πάλας για το πρωτάθλημα. Η Σίτι πριν ταξιδέψει στη Βαρκελώνη θέλει μία πειστική εμφάνιση, η Έβερτον δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όμως. Θα πάμε με την επιθετική ποιότητα των δύο ομάδων.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.50 @ Magicbet)

Στόουκ – Σάντερλαντ (17:00): Η προτελευταία Στόουκ, υποδέχεται την τελευταία της βαθμολογίας Σάντερλαντ, σε μία αναμέτρηση των δύο μοναδικών ομάδων που δεν έχουν ακόμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Σε λίγο καλύτερη κατάσταση έδειξε η Στόουκ πριν από τη διακοπή, καθώς έχασε στις καθυστερήσεις τη νίκη στο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ (1-1), ενώ πήρε ισοπαλία με το ίδιο σκορ στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παιχνίδι που αν και βρισκόμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της σεζόν μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί “εξάποντο”. Παρακινδυνευμένη η όποια πρόβλεψη, ωστόσο η έδρα έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Interwetten)

Γουέστ Μπρομ – Τότεναμ (17:00): Από δύο ισοπαλίες, αμφότερες με 1-1, απέναντι στις δύο ουραγούς της βαθμολογίας, Στόουκ και Σάντερλαντ, προέρχεται η Γουέστ Μπρομ. Παράλληλα, στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχει υποστεί μία μόλις ήττα (1-3-1). Βέβαια, τα πράγματα απέναντι στην Τότεναμ είναι αρκετά δύσκολα για τους “πότερς”. Τα “σπιρούνια” τρέχουν νικηφόρο σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στα τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια έχουν κατορθώσει να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους, όντας ταυτόχρονα, η μοναδική αήττητη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος. Δε βλέπουμε το σερί τους να “σπάει” στο “Χόθορνς”, μπορούν να πάρουν ένα ακόμη “τρίποντο”.

Προγνωστικό: 2 (1.75 @ Interwetten)

Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ (19:30): Η διακοπή του πρωταθλήματος βρήκε την Κρίσταλ Πάλας σε εξαιρετική κατάσταση και να μετράει αήττητο σερί πέντε αγώνων σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, με απολογισμό τριών νικών και δύο ισοπαλιών. Η Γουέστ Χαμ, από την πλευρά της, αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι και βολοδέρνει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, με μία νίκη και πέντε ήττες μετά από τις επτά πρώτες αγωνιστικές. Άπαντες περιμένουν ότι κάποτε η ομάδα του Μπίλιτς θα “ξυπνήσει”. Μπορεί να το κάνει και σήμερα, μπορεί και όχι. Στοιχηματικά, το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over 2.5 έχει αξία με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.

Προγνωστικό: Goal / Goal & Over 2.5 (2.20 @ Goalbet)