Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Με έξι αναμετρήσεις ξεκινά το Σάββατο (10/12) η 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα στην περσινή πρωταθλήτρια, Λέστερ, και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Γουότφορντ – Έβερτον (14:30): Από δύο σερί ήττες έρχεται η Γουότφορντ, η οποία, ωστόσο, στο γήπεδό της είναι αποτελεσματική και στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε εκεί σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει ηττηθεί μία φορά μόνο (3-1-1). Αντίθετα, η Έβερτον δυσκολεύεται αρκετά μακριά από το κοινό της, έχοντας τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες “εξόδους” της. Ο Άσσος έχει ελαφρύ προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (2.95 @ Stoiximan)

Άρσεναλ – Στόουκ (17:00): Συνεχίζει να σκοράρει κατά βούληση η Άρσεναλ, η οποία προέρχεται από το διπλό επί της Βασιλείας, το οποίο της χάρισε την πρώτη θέση του ομίλου της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Στόουκ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχοντας υποστεί μία μόλις ήττα στα εννέα τελευταία παιχνίδια της. Στο “Εμιρέιτς”, βέβαια, το να πάρει αποτέλεσμα είναι δύσκολο. Ένα γκολ, ωστόσο, μπορεί να το πετύχει.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.73 @ Stoiximan)

Μπέρνλι – Μπόρνμουθ (17:00): Από τρεις σερί ήττες, στις οποίες σημείωσε μόλις ένα γκολ, προέρχεται η Μπέρνλι, δίνοντας, βέβαια, τα δύο από τα τρία αυτά ματς μακριά από το κοινό της. Η Μπόρνμουθ την προηγούμενη αγωνιστική έκανε επική ανατροπή απέναντι στη Λίβερπουλ, αλλά μακριά από την έδρα της δεν πείθει. Ισάξιες, πάνω-κάτω, οι δύο ομάδες, η έδρα έχει συνήθως το προβάδισμα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Προγνωστικό: 1 (3.40 @ Stoiximan)

Χαλ – Κρίσταλ Πάλας (17:00): Στις τελευταίες θέσεις και οι δύο ομάδες, η Κρίσταλ Πάλας δίνεται ως φαβορί, αλλά δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Από έξι σερί Over προέρχεται η Πάλας, σκοράρει και δέχεται γκολ σχεδόν… παντού, το ίδιο μπορεί να συμβεί και κόντρα στις “τίγρεις”.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.80 @ Stoiximan)

Σουόνσι – Σάντερλαντ (17:00): Ματς με φόντο την παραμονή ανάμεσα στην ουραγό Σουόνσι (9 βαθμοί) και την προτελευταία Σάντερλαντ (11 β.). Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και έχουν τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους. Ωστόσο, μακριά από το κοινό τους δεν πείθουν. Στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε η Σουόνσι στο “Λίμπερτι”, κέρδισε 5-4 (!) την Κρίσταλ Πάλας. Αμφότερες έχουν “έφεση” στο Over, δεν είναι απίθανο να το “βγάλουν” και σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2.5 γκολ (1.80@ Stoiximan)

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι (19:30): Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει εντός συνόρων η Λέστερ, η οποία “φλερτάρει” επικίνδυνα με τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται σε επίπεδο πρωταθλήματος από την εντός έδρας ήττα με 1-3 από την Τσέλσι και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Επιτακτική ανάγκη η νίκη και για τις δύο ομάδες, στοιχηματικά, θα μας απασχολήσει το αμφίσκορο σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ, ποντάροντας στην επιθετική ποιότητα αμφότερων.

Προγνωστικό: Goal / Goal & Over 2.5 (2.02 @ Stoiximan)