Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Με πέντε αναμετρήσεις ξεκινά το Σάββατο η 11η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Πάμε να τις δούμε μία – μία ξεχωριστά.

Μπόρνμουθ – Σάντερλαντ (17:00): Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Μίντλεσμπρο θέλει η Μπόρνμουθ. Υποδέχεται τη Σάντερλαντ, η οποία πραγματοποιεί άθλια πορεία. Αγνοεί μετά από τις δέκα πρώτες αγωνιστικές τη νίκη (0-2-8), ενώ έχει πετύχει επτά μόλις τέρματα.

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Stoiximan)

Μπέρνλι – Κρίσταλ Πάλας (17:00): Ήταν πολύ τυχερή η Μπέρνλι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία ανδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Είναι αποτελεσματική στο γήπεδό της και υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας, η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες και τέσσερα ματς χωρίς νίκη. Τo Goal / Goal έχει επιβεβαιωθεί και στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς της Κρίσταλ Πάλας για την Πρέμιερ Λιγκ, το ίδιο μπορεί να συμβεί και σήμερα.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.91 @ Goalbet)

Μάντσεστερ Σίτι – Μίντλεσμπρο (17:00): Η Μίνλτεσμπρο την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Μπόρνμπουθ, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη μόλις νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Βέβαια, κόντρα στη Σίτι ελάχιστες είναι οι πιθανότητες που έχει γιια ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς και μάλιστα σχετικά εύκολα.

Προγνωστικό: Σίτι -1 (1.60 @ Betshop)

Γουέστ Χαμ – Στόουκ (17:00): Στοπ στο αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (3-1-0) της Γουέστ Χαμ μπήκε την προηγούμενη εβδομάδα, με τα “σφυριά” να χάνουν 2-0 εκτός έδρας από την Έβερτον. Η Στόουκ, από την πλευρά της, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται από τρεις νίκες, ενώ παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικέα αήττητη (3-2-0). Σε καλό “φεγγάρι” αμφότερες, το Goal / Goal αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.65 @ Magicbet)

Τσέλσι – Έβερτον (19:30): Μία ακόμη “καθαρή” νίκη πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Τσέλσι, επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας της Σαουθάμπτον. Προέρχεται από τέσσερα σερί “τρίποντα” στην Πρέμιερ Λιγκ, αναμετρήσεις στις οποίες κατόρθωσε, παράλληλα, να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Η Έβερτον, από την πλευρά της, επιβλήθηκε 2-0 της Γουέστ Χαμ, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-3). Οι “μπλε” μπορούν να πάρουν το ματς και να προηγούνται από το ημίχρομο.

Προγνωστικό: 1/1 Η/Τ (2.20 @ Interwetten)