Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Με πέντε παιχνίδια συνεχίζεται το Σάββατο η 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η Λίβερπουλ φιλοξενείται από τη Σουόνσι, εκτός έδρας αποστολή και για την Τσέλσι απέναντι στη Χαλ, ενώ η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Μίντλεσμπρο.

Σουόνσι – Λίβερπουλ (14:30): Τραγική η Σουόνσι, έχει συμπληρώσει πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Λίβερπουλ τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, σκοράρει συνήθως με μεγάλη άνεση και θέλει να φτάσει και σήμερα σε μία όσο το δυνατόν πιο άνετη επικράτηση.

Προγνωστικό: 2/2 Η/Τ (2.10 @ Goalbet)

Χαλ – Τσέλσι (17:00): Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα εδώ και τέσσερα ματς η Χαλ (0-1-3), ενώ στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της δέχθηκε εννέα γκολ συνολικά, από Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Η Τσέλσι ψάχνει απαντήσεις, μετά τη βαριά ήττα με 3-0 στο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Φαβορί η Τσέλσι, έχει φυσικά το προβάδισμα για τη νίκη, αλλά η άμυνά της δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη.

Προγνωστικό: Goal/Goal (1.85 @ Betshop)

Σάντερλαντ – Γουέστ Μπρομ (17:00): Χωρίς νίκη εξακολουθεί να παραμένει η Σάντερλαντ μετά από τις έξι πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό. Οριακό το σημερινό ματς απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, η οποία μακριά από το γήπεδό της δεν πείθει ιδιαίτερα. Προβάδισμα η έδρα, έστω και με ρίσκο.

Προγνωστικό: 1 (2.50 @ Magicbet)

Γουότφορντ – Μπόρνμουθ (17:00): Η Γουότφορντ ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από την Μπέρνλι την προηγούμενη Δευτέρα (26/09), με το αποτέλεσμα αυτό να βάζει τέλος σε ένα σερί δύο νικών, στις οποίες είχε πετύχει επτά γκολ συνολικά, απέναντι σε Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Μπόρνμουθ στις τρεις φετινές της εξόδους για το πρωτάθλημα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό και να σημειώσει ένα γκολ, μόνο. Ευκαιρία για τη Γουότφορντ να επανέλθει στις νίκες.

Προγνωστικό: 1 (2.39 @ Goalbet)

Γουέστ Χαμ – Μίντλεσμπρο (17:00): Συνεχίζει να βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία η Γουέστ Χαμ, η οποία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για την Πρέμιερ Λιγκ έχει υποστεί ισάριθμες ήττες. Δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση η Μίντλεσμπρο, που έχει συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς έως τώρα. Αν δεν κερδίσει και σήμερα η Γουέστ Χαμ, θα έχει σοβαρό πρόβλημα.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Stoiximan)