Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Με δύο αναμετρήσεις ολικληρώνεται την Κυριακή η 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον, ενώ η Τσέλσι υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον (15:30): Η αποβολή του Κέιλορ Νάβας στο 53ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα, στοίχισε πολύ στη Σίτι, η οποία ηττήθηκε με το “βαρύ” 4-0 στο “Καμπ Νου”. Έχει συμπληρώσει τέσσερα ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-2) και βρίσκει απέναντί της τη σκληροτράχηλησ Σαουθάμπτον, που προέρχεται από την ήττα στο Μιλάνο από την Ίντερ με 1-0. Το αποτέλεσμα αυτό έβαλε τέλος σε ένα θετικό σερί επτά αγώνων (5-2-0), στους οποίους οι “Άγιοι” είχαν δεχθεί ένα μόλις τέρμα. τα πράγματα, βέβαια, τώρα, είναι αρκετά δύσκολα, καθώς οι “πολίτες” ψάχνουν ένα ξέσπασμα.

Προγνωστικό: Σίτι -1 (2.25 @ Stoiximan)

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00): Επιστρέφει ως αντίπαλος στο “Στάμφορντ Μπριτζ” ο Μουρίνιο, που σίγουρα κάτι… χρωστάει την Τσέλσι. Η Γιουνάιτεντ την προηγούμενη αγωνιστική “έκλεψε” την ισοπαλία (0-0) στο “Άνφιλντ”, ενώ μεσοβδόμδα επικράτησε 4-1 εντός έδρας της Φενέρμπαχτσε για το Γιουρόπα Λιγκ. Η Τσέλσι “τρέχει” σερί δύο νικών σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ χωρίς να δεχθεί γκολ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” μπορεί να μη συναρπάζουν με το ποδόσφαιρο που αποδίδουν, ωστόσο δύσκολα χάνουν (4-2-0 στα έξι τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις). Η αξία βρίσκεται στα δεξιά, με την κάλυψη, βέβαια, του Draw No Bet.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.40 @ Betshop)