Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Τρία παιχνίδια διεξάγονται την Κυριακή (22/01) για την 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Σαουθάμπτον – Λέστερ (14:00): Από τέσσερις διαδοχικές ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος προέρχεται η Σαουθάμπτον, στις δύο τελευταίες δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Η Λέστερ δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη φέτος, ειδικά εκτός έδρας δεν έχει νίκη κατά την τρέχουσα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ (0-3-7). Περιμένουμε αμφότερες να είναι προσεκτικές, επιλογή η ισοπαλία στο ημίχρονο, σημείο το οποίο έχει επιβεβαιωθεί και στα επτά πιο πρόσφατα ματς των “Αγιών” στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο (2.02 @ Stoiximan)

Άρσεναλ – Μπέρνλι (16:15): Όσο καλή είναι εντός έδρας η Μπέρνλι, τόσο αναποτελεσματική εμφανίζεται μακριά από το γήπεδό της. Στις εννέα “εξόδους” της για την Πρέμιερ Λιγκ μετρά μία ισοπαλία και οκτώ ήττες. Η Άρσεναλ έχει την ευκαιρία να φτάσει στη νίκη και μάλιστα πετυχαίνοντας αρκετά γκολ..

Προγνωστικό: Άρσεναλ Over 2.5 γκολ (1.85 @ Stoiximan)

Τσέλσι – Χαλ (18:30): Ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου θέλει να κάνει η Τσέλσι. Η Χαλ κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική την Μπόρνμουθ, τα πράγματα, όμως, τώρα είναι πολύ δύσκολα. Οι “μπλε” μπορούν να κερδίσουν και μάλιστα χωρίς να δεχθούν γκολ.

Προγνωστικό: 1 & No Goal (1.80 @ Stoiximan)