Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Με τέσσερις αγώνες ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Στόουκ, η Λέστερ τη Σαουθάμπτον, ενώ η Άρσεναλ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπέρνλι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Στόουκ (14:00): Έστω και δύσκολα, η Γιουνάιτεντ επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Ζόρια για το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη και πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις. Η Στόουκ παραμένει χωρίς τρίποντο μετά από τις έξι πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ (0-2-4), δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι σήμερα στο Μάντσεστερ.

Προγνωστικό: No Goal (1.80 @ Stoiximan)

Λέστερ – Σαουθάμπτον (16:15): Η Λέστερ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 4-1 στο Μάντσεστερ από τη Γιουνάιτεντ, μεσοβδόμαδα, όμως, επανήλθε στις νίκες, επικρατώντας 1-0 της Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σαουθάμπτον προέρχεται από εκτός έδρας 0-0 με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ, παρέμεινε αήττητη για πέμπτο διαδοχικό ματς (4-1-0) σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να δεχθεί γκολ, αλλά το σερί της φτάνει κάπου εδώ στο τέλος του.

Προγνωστικό: 1 (2.26 @ Goalbet)

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι (16:15): Τέσσερις νίκες έχει πανηγυρίσει στα ισάριθμα πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Τότεναμ, με την τελευταία να έρχεται μεσοβδόμαδα στη Ρωσία, επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Για την ίδια διοργάνωση η Σίτι αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Σέλτικ στη Γλασκώβη, στο πρώτο φετινό ματς της που δεν κατόρθωσε να κερδίσει. Ποιοτικές και οι δύο ομάδες, μπορούν να σημειώσουν από ένα τέρμα.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.60 @ Magicbet)

Μπέρνλι – Άρσεναλ (18:30): Η Μπέρνλι την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Γουότφορντ και επανήλθε στις νίκες μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ (0-1-2). Η Άρσεναλ μεσοβδόμαδα κέρδισε 2-0 τη Βασιλεία για το Τσάμπιονς Λιγκ, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα οκτώ ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε επίπεδο πρωταθλήματος προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά Over 2.5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Betshop)