Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Boxing Day σήμερα (26/12) στην Πρέμιερ Λιγκ, με οκτώ αναμετρήσεις να διεξάγονται. Η “αυλαία” ανοίγει με το παιχνίδι Γουότφορντ – Κρίσταλ Πάλας στις 14:30, ενώ απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι.

Γουότφορντ – Κρίσταλ Πάλας (14:30): Σε οριακό σημείο η Κρίσταλ Πάλας, η οποία βρίσκεται μόλις έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Γουότφορντ δε διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της, έχοντας μία μόλις νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Η Κρίσταλ Πάλας είναι μία ομάδα που σκοράρει πολύ, ενώ δέχεται εύκολα το γκολ. Επιλογή το αμφίσκορο σε συνδυασμό με το over.

Προγνωστικό: Goal / Goal & Over 2.5 (2.30 @ Stoiximan)

Άρσεναλ – Γουέστ Μπρομ (17:00): Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Άρσεναλ, αμφότερες εκτός έδρας με 2-1, από Έβερτον και Μάντσεστερ Σίτι. Επιστρέφει στο γηπεδό της και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Οι “μπάγκις” μπορούν να πετύχουν ένα τέρμα στο Λονδίνο, θα πάμε και εδώ και το goal / goal και το over.

Προγνωστικό: Goal / Goal & Over 2.5 (2.22 @ Stoiximan)

Μπέρνλι – Μίντλεσμπρο (17:00): Δυνατή στην έδρα της η Μπέρνλι, ενώ μακριά από το γήπεδό της η Μίντλεσμπρο έχει πέντε ισοπαλίες σε οκτώ ματς (1-5-2). Δύσκολη η πρόβλεψη για σημείο, καθώς το παιχνίδι μπορεί να… κάτσει παντού. Ένα τέρμα θα το πετύχουν, πάντως, οι δύο ομάδες. Άλλωστε στα τέσσερα τελευταία εντός της Μπέρνλι επιβεβαιώθηκε το goal / goal σε συνδυασμό με το over και το αμφίσκορο εμφανίστηκε στα 4/6 πιο πρόσφατα εκτός της “μπόρο”.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.02 @ Stoiximan)

Τσέλσι – Μπόρνμουθ (17:00): Δε σταματάει πουθενά η Τσέλσι, “τρέχει” νικηφόρο σερί 11 αγωνιστικών στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολ, ενώ τα τρία πιο πρόσφατα ματς της τα κέρδισε με 1-0! Φιλότιμη η Μπόρνμουθ, αλλά απέναντι στην “αρμάδα” του Αντόνιο Κόντε δεν έχει πολλές πιθανότητες να πάρει κάτι καλό. Θα βαδίσουμε στην πεπατημένη, όπως έχει εξελιχθεί η σεζόν για τους “μπλε”, και θα επιλέξουμε τη νίκη τους χωρίς να δεχθούν γκολ.

Προγνωστικό: 1 & No Goal (2.35 @ Stoiximan)

Λέστερ – Έβερτον (17:00): Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Λέστερ, χρειάζεται άμεσα νίκες προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Η Έβερτον προέρχεται από δύο εντός έδρας ντέρμπι, όπου κέρδισε 2-1 την Άρσεναλ και ηττήθηκε στις καθυστερήσεις με 0-1 από τη Λίβερπουλ. Μακριά από την έδρα της δεν ειναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, οι “αλεπούδες” έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους και να φτάσουν στη νίκη.

Προγνωστικό: 1 (2.45 @ Stoiximan)

Μάντσεστερ Γ. – Σάντερλαντ (17:00): Σταθερή η πορεία της Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα, προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, οι τρεις από αυτές, μάλιστα, μακριά από το “Ολντ Τράφορντ”. Η Σάντερλαντ το παλεύει, αλλά θα βασιστεί κυρίως στην έδρα της για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Μόγιες επιστρέφει ως αντίπαλος στο “θέατρο των ονείρων”, δύσκολα θα πάρει, όμως, θετικό αποτέλεσμα. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να κερδίσει και μάλιστα σχετικά εύκολα.

Προγνωστικό: Μάντσεστερ Γ. -1 (1.62 @ Stoiximan)

Σουόνσι – Γουέστ Χαμ (17:00): Μετά από δύο σερί εκτός έδρας ήττες η Σουόνσι επιστρέφει στο “Λίμπερτι” υποδεχόμενη τη Γουέστ Χαμ η οποία πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα μετά τις δύο νίκες της, αμφότερες εντός έδρας και με 1-0, κόντρα σε Μπέρνλι και Χαλ. Οι “κύκνοι”… καίγονται για βαθμούς, κέρδισαν τα δύο πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν στο γήπεδό τους (5-4 την Κρίσταλ Πάλας, 3-0 τη Σάντερλαντ) και θα τους στηρίξουμε.

Προγνωστικό: 1 (2.55 @ Stoiximan)

Χαλ – Μάντσεστερ Σίτι (19:15): Ουραγός της βαθμολογία η Χαλ, υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι που προέρχεται από τη νίκη με ανατροπή κόντρα στην Άρσεναλ (2-1) και δεν… αντέχει να χάνει βαθμούς σε ματς όπως το σημερινό αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Στοιχηματικά, το over είναι πιθανό, αλλά μέχρι εκεί.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.53 @ Stoiximan)