Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκηρώνεται την Κυριακή (27/11) η 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με το μεγάλο ντέρμπι να απουσιάζει.

Γουότφορντ – Στόουκ (14:00): Σε καλή κατάσταση η Γουότφορντ, άφησε πίσω της τη “βαριά” ήττα από τη Λίβερπουλ, η οποία είναι και η μοναδική στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, και επικράτησε την προηγούμενη αγωνιστική 2-1 της Λέστερ. Η Στόουκ ηττήθηκε 0-1 εντός έδρας από την Μπόρνμουθ, με το αποτέλεσμα αυτο να βάζει τέλος σε αήττητο σερί έξι αγώνων (3-3-0). Αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία, θα πάμε με την αποτελεσματική στην έδρα της Γουότφορντ.

Προγνωστικό: 1 (2.38 @ Stoiximan)

Άρσεναλ – Μπόρνμουθ (16:15): Από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ προέρχεται η Άρσεναλ, κόντρα σε Τότεναμ, Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν, έχει την ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες απέναντι στην Μπόρνμουθ. Φαβορί οι “κανονιέρηδες”, δύσκολα θα “σπάσει” ο άσσος, αλλά τον βρίσκουμε με πολύ χαμηλές αποδόσεις. Η Άρσεναλ έχει δεχθεί γκολ στα 5/6 εντός έδρας παιχνίδια της για την Πρέμιερ, οι φιλοξενούμενοι έχουν την ικανότητα να σκοράρουν, θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.75 @ Stoiximan)

Μάντσεστεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ (18:30): Εννέα βαθμούς πίσω από την κορυφή έχει μείνει η Γιουνάιτεντ, υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη στο εκτός έδρας ντέρμι με την Τότεναμ. Τα “σφυριά” δέχονται γκολ και σκοράρουν σχετικά εύκολα, επιλογή και σε αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει το Goal / Goal.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.83 @ Stoiximan)

Σαουθάμπτον – Έβερτον (18:30): Η Σαουθάμπτον είχε ματς μεσοβδόμαδα και ηττήθηκε 1-0 στην Πράγα από τη Σπάρτα για το Γιουρόπα Λιγκ. Στο γήπεδό της, βέβαια, είναι αποτελεσματική και είναι χαρακτηριστικό ότι στα δέκα ματς που έχει δώσει φέτος εκεί σε όλες τις διοργανώσεις, έχει ηττηθεί μόνο από την Τσέλσι. Η Έβερτον δεν είναι καλά το τελευταίο διάστημα, μακριά από το κοινό της δυσκολεύεται αρκετά να κερδίσει και θα στηρίξουμε την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.15 @ Stoiximan)