Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή (11/12) η 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ξεχωρίζει το παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ και η κόντρα της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ.

Τσέλσι – Γουέστ Μπρομ (14:00): Τρένο δίχως φρένα η Τσέλσι, πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Σίτι, έφτασε τα οκτώ διαδοχικά “τρίποντα” στο πρωτάθλημα και προβάλει ως ισχυρο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Θα πάρει πιθανότατα μία ακόμη νίκη σήμερα, αλλά η καλή επιθετικά Γουέστ Μπρομ μπορεί να πετύχει ένα τέρμα, έστω και απέναντι στην καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.20 @ Stoiximan)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ (16:15): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει να κερδίσει εντός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ από τις 24 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ημέρα πανηγύρισε το τελευταίο της διπλό στο πρωτάθλημα και η Τότεναμ. Έκτοτε, η Γιουνάιτεντ σε τέσσερα ματς στο “Ολντ Τράφορντ” για την ίδια διοργάνωση μέτρησε τέσσερις ισοπαλίες (τρεις με 1-1, μία με 0-0) και η Τότεναμ σε ισάριθμες “εξόδους” τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Πιθανή η ισοπαλία, πιο ασφαλής επιλογή το Goal / Goal. Και σαν fun bet, ακριβές σκορ 1-1!

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.80 @ Stoiximan)

Σαουθάμπτον – Μίντλεσμπρο (16:15): Χωρίς ανάσα συνεχίζει τις υποχρεώσεις της η Σαουθάμπτον, η οποία, μάλιστα, πηγαίνει στο ματς με κακή ψυχολογία, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, η οποία σήμανε και τον αποκλεισμό της από το Γιουρόπα Λιγκ. Η Μίντλεσμπρο είναι σε καλό φεγγάρι και προέρχεται από τέσσερις εκτός έδρας ισοπαλίες κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους, όπως οι Γουέστ Χαμ (1-1), Άρσεναλ (0-0), Μάντσεστερ Σίτι (1-1) και Λέστερ (2-2). Μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και σήμερα!

Προγνωστικό: Χ2 (2.22 @ Stoiximan)

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ (18:30): “Αυτοκτόνησε”η Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς προηγήθηκε 1-3 στην έδρα της Μπόρνμουθ και… κατάφερε να χάσει με 4-3. Η Γουέστ Χαμ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αγνοώντας τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-2-3), ενώ την προηγούμενη εβδομάδα διασύρθηκε με 1-5 από την Άρσεναλ. Στοιχηματικά, δεν προκύπτει κάτι ιδιαίτερο, πέρα, ίσως, από το Goal / Goal σε συνδυασμόμε το Over, μια και η Γουέστ Χαμ σκοράρει, αλλά στην άμυνα… μπάζει.

Προγνωστικό: Goal / Goal & Over 2.5 (1.97 @ Stoiximan)