Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Οκτώ αναμετρήσεις διεξάγονται το Σάββατο (14/01) για την 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Λέστερ με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Τσέλσι.

Τότεναμ – Γουέστ Μπρομ (14:30): Σε εξαιρετική κατάσταση η Τότεναμ, η οποία μετρά έξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν η Γουέστ Μπρομ, έχει δύσκολο έργο στο Λονδίνο, αλλά ένα τέρμα μπορεί να το πετύχει.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.22 @ Stoiximan)

Μπέρνλι – Σαουθάμπτον (17:00): Πολύ κοντά στη βαθμολογία βρίσκονται οι δύο ομάδες, με την Μπέρνλι να είναι πολύ καλή στην έδρα της και τη Σαουθάμπτον να πηγαίνει με ψυχολογία μετά τη σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ. Αμφότερες έχουν έφεση στο σκοράρισμα, θα επιλέξουμε το Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.30 @ Stoiximan)

Χαλ – Μπόρνμουθ (17:00): Κρίσιμο ματς για τη Χαλ που κάνει την προσπάθεια να ξεφύγει από την τελευταία θέση και τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο γήπεδό της έχει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες σε δέκα ματς για την Πρέμιερ Λιγκ φέτος, έχει τύχη απέναντι στην αναξιόπιστη μακριά από την έδρα της Μπόρνμουθ.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.25 @ Stoiximan)

Σάντερλαντ – Στόουκ (17:00): Εντός της ζώνης του υποβιβασμού η Σάντερλαντ, στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην έδρα της, επιδιώκοντας να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις. Η Στόουκ δε διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της, με μία μόλις νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς της. Προβάδισμα στην έδρα.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.10 @ Stoiximan)

Σουόνσι – Άρσεναλ (17:00): Απόλυτο φαβορί η Άρσεναλ, η Σουόνσι θα το παλέψει καθώς βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Οι “κανονιέρηδες” προέρχονται από εννέα σερί Goal / Goal εκτός έδρας κια 8/9 G/G και Over 2.5. Οι “κύκνοι” σκοράρουν συνήθως στο γήπεδό τους, θα πάμε με το αμφίσκορο σε συνδυασμό με το Over.

Προγνωστικό: Goal / Goal & Over 2.5 (2.00 @ Stoiximan)

Γουότφορντ – Μίντλεσμπρο (17:00): Δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση οι δύο ομάδες, ενώ φιγουράρουν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Αμφότερες έχουν άμεση ανάγκη για βαθμούς, ακόμη και η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα για τους φιλοξενούμενους και περιμένουνε αρκετά κλειστό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 γκολ (1.50 @ Stoiximan)

Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας (17:00): Από τρεις σερί ήττες χωρίς να πετύχει γκολ προέρχεται η Γουέστ Χαμ, απέναντι, βέβαια, σε δύσκολους αντιπάλους. Η Κρίσταλ Πάλας εδώ και 15 ματς έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη και τα “σφυριά” έχουν σήμερα την ευκαιρία να επανέλθουν στα “τρίποντα”.

Προγνωστικό: 1 (2.35 @ Stoiximan)

Λέστερ – Τσέλσι (19:30): Η Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από την Τότεναμ (2-0), παραμένει, ωστόσο, στην κορυφή. Η Λέστερ οφείλει να μαζέψει βαθμούς προκειμένου να μην μπει για τα καλά σε περιπέτειες. Το θέλουν πολύ το ματς και οι δύο ομάδες, θα επιλέξουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.85 @ Stoiximan)