Προγνωστικά Πορτογαλίας: Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν στην Πριμέιρα Λίγκα. Με νίκη επί της Νασιονάλ η Μπενφίκα στέφετε Πρωταθλήτρια.

Μορεϊρένσε – Μαρίτιμο (15/05, 17:00): Την ήττα με 4-1 από τη Γκιμαράες γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Μορεϊρένσε, εκτός έδρας. Τρέχει ρεκόρ 1-2-3 στις τελευταίες της αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, έχοντας ξεμείνει οριστικά από στόχους. Από την άλλη πλευρά η Μαρίτιμο ηττήθηκε με 2-0 από τη Μπενφίκα, εντός έδρας, συμπληρώνοντας την τρίτη σερί ήττα της. Αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική, αφού δεν έχει βαθμολογικού στόχους. Ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, αφού και οι δύο έχουν απαλλαχθεί από το άγχος του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: G/G (1.62 @ Goalbet)

Μπενφίκα – Νασιονάλ Μαδέιρα (15/05, 19:00): Η Μπενφίκα πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Μαρίτιμο (0-2), έφτασε τις 11 συνεχόμενες νίκες και βαδίζει ολοένα και πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Με νίκη το παίρνει, ότι και να κάνει η Σπόρτινγκ που παίζει την ίδια ώρα. Από την άλλη πλευρά η Νασιονάλ έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Μπελενένσες, εντός έδρας, αγνοώντας για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική τη νίκη (0-1-3), όντας αδιάφορη εδώ και πολύ καιρό. Δεν θα έχουν πρόβλημα οι «αετοί» και αναμένεται να πάρουν τη νίκη με πολλά γκολ, πανηγυρίζοντας ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.44 @ Stoiximan)

Μπράγκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (15/05, 19:00): Έχοντας εξασφαλίσει την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα η Μπράγκα έμεινε στο «στείρο» 0-0 με την Ακαδέμικα, εκτός έδρας. Τρέχει ρεκόρ 2-2-2 στις τελευταίες της εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά η Σπόρτινγκ διέσυρε με 5-0 τη Σετούμπαλ, εντός έδρας, παραμένοντας ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Για να πάρουν το πρωτάθλημα τα «λιοντάρια» θέλουν μη νίκη της Μπενφίκα, κάτι που μόνο με «θαύμα» θα συμβεί». Προβάδισμα στο «διπλό», ωστόσο αν τα νέα δεν είναι καλά από το «Ντα Λουζ» υπάρχει το ενδεχόμενο να τα παρατήσει η ομάδα του Ζέσους. Ανέκαθεν ισχυρή στην έδρα της η Μπράγκα, μπορεί να βρει ένα γκολ.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Betshop)