Προγνωστικά Ολλανδίας: Τα πρώτα παιχνίδια του τρίτου και τελευταίου γύρου με στόχο την άνοδο/παραμονή στην Eredivisie διεξάγονται σήμερα Πέμπτη (19/05). Η φορμαρισμένη Γκόου Αχέντ υποδέχεται την Ντε Γκράαφτσαπ, ενώ η Μπρέντα φιλοξενεί τη Βίλεμ.

Μπρέντα – Βίλεμ (19/05, 19:30): Παρά την ήττα (1-0 εκτός έδρας) στο πρώτο παιχνίδι από τη ΦΚ Αϊντχόφεν η Μπρέντα κατάφερε να πάρει την πρόκριση επικρατώντας της αντιπάλου της με 2-0, στην έδρα της. Πλέον απέχει δύο βήματα από την άμεση επιστροφή της στην Eredivvisie. Από την άλλη πλευρά η Βίλεμ ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο της Αλμίρε Σίτι, κερδίζοντας την δις (1-0 εκτός, 5-2, εκτός έδρας) και πλέον καλείται στους τελικούς με τη Μπρέντα να πετύχει το στόχο της, την παραμονή στην κατηγορία. Δεν αποτελούν φόβητρο οι γηπεδούχοι, το παιχνίδι είναι ντέρμπι και η γηπεδούχος διαθέτει υλικό για να χτυπήσει στα ίσια την άνοδο. Άσσος.

Προγνωστικό: 1 (1.91 @ Stoiximan)

Γκόου Αχέντ Ινγκλς – Ντε Γκράαφτσαπ (19/05, 20:45): Ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα ρεβάνς τη Φένλο (2-2 εκτός έδρας) καις σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα στην έδρα της πήρε την πρόκριση στους τελικούς. Δεν είναι το φαβορί στα διπλά παιχνίδια με τη Ντε Γκράαφτσαπ, ωστόσο δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν τελικά πάρει την άνοδο. Μετράει 12 αγώνες αήττητη (7-5-0). Από την άλλη πλευρά η Ντε Γκράαφτσαπ έκανε το πρώτο βήμα, επικράτησε δύο φορές της Μάαστριχτ (1-0 εκτός, 2-1 εντός) και πλέον απομένουν άλλοι δύο τελικοί για να πετύχει το στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Eredivisie. Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι μπορούν να βάλουν δύσκολα στη Ντε Γκράαφτσαπ.

Προγνωστικό: 1 (2.41 @ Goalbet)