Μικρό το σημερινό μενού στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, ένα από τα πρωταθλήματα που θα μας απασχολήσει είναι αυτό της Παραγουάης.

Σπορτίβο Λουκένιο – Νασιονάλ Ασουνσιόν (00:00, 30/03): Από θετικές εμφανίσεις έρχεται η Σπορτίβο Λουκένιο, η οποία έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά η Νασιονάλ δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης (0-4-4), είναι με νέο προπονητή στον πάγκο και η θέση της αναμένεται να βελτιωθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σε χαμηλό ρυθμό θα πάει το παιχνίδι η γηπεδούχος, ωστόσο θεωρούμε πως μπορεί να επηρεαστεί από την επιθετικότητα που βγάζει στο γήπεδο η φιλοξενούμενη και να επιβεβαιωθεί το αρκετά υψηλό G/G, το οποίο ευνοεί και η παράδοση (δέκα σερί Goal/Goal).

Προγνωστικό: G/G  (1.80 @ Goalbet)

Ιντεπεντιέντε – Ρούμπιο Νου (01:10, 30/03): Εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στο ξεκίνημα η νεοφώτιστη Ιντεπεντιέντε (3-3-1 ο απολογισμός), η οποία βασίζει πολλά στην έδρα της. Από τη δική της πλευρά η Ρούμπιο Νου συμπλήρωσε πεντάδα αγώνων χωρίς νίκη (0-3-2) και δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις της. Με βάση το γεγονός ότι η γηπεδούχος δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική (άρα είναι ξεκούραστη) και έχοντας αφήσει καλύτερες εντυπώσεις, ο «άσσος» έχει αποκτήσει σημαντική αξία.

Προγνωστικό: 1 (2.06 @ Goalbet)

Σπορτίβο Τρινιντένσε – Ντεπ. Καπιάτα (02:00, 30/03): Απογοητεύει με τις εμφανίσεις στο ξεκίνημα η νεοφώτιστη Τρινιντένσε (0-4-4), η οποία βρίσκεται στον πάτο της κατάταξης, ούσα το πρώτο φαβορί για την επιστροφή στη β’ κατηγορία. Από την άλλη πλευρά η Καπιάτα έρχεται από σημαντική νίκη (2-1 την Γκουαρανί) που της ανέβασε την ψυχολογία και μπορεί να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Ικανοποιητικές οι τιμές που κυκλοφορεί το «διπλό».

Προγνωστικό: 2 (2.41 @ Goalbet)

Ολίμπια Ασουνσιόν – Λιμπερτάδ (02:10, 30/03): Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία έρχονται αμφότερες στο μεγάλο ντέρμπι. Η Ολίμπια επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές (0-2-1) και θέλει να αποδείξει πολλά απόψε. Από την άλλη πλευρά η Λιμπερτάδ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας με απολογισμό 5-3-0. Φύσει επιθετικές ομάδες αμφότερες, επιλέγουμε το Over 2.5, το οποίο βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Προγνωστικό:  Over 2.5 (1.73 @ Goalbet)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες