Προγνωστικά Κύπελλο Σκωτίας

Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό μενού (29/11) στο Κύπελλο Σκωτίας.

Ιστ Φάιφ – Εδιμβούργο (29/11, 21:45): Σαφώς ανώτερη η Ιστ Φάιφ, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει ανήμπορη να βγει από το ντεφορμάρισμα που περνάει. Το εδιμβούργο από την άλλη βρίσκεται μια κατηγορία παρακάτω όντας στην τεευταία θέση, ωστόσο βρίσκει πατήματα σιγά σιγά. Θα πάμε με το Χ2

Προγνωστικό: Χ2 (2.40 @)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Άλμπιον Ρόβερς – Κουίν οφ Σάουθ (29/11, 21:45): Στην 5η θέση της League One και στο -6 από την είσοδό της στα πλέι οφ βρίσκεται η Άλμπιον Ρόβερς. Από την άλλη πλευρά η Κουίν οφ Σάουθ απογοητεύει στα τελευταία παιχνίδια στην Τσάμπιονσιπ, μετρώντας πέντε σερί ήττες (έμεινε άσφαιρη στις τέσσερις). Υπερέχει σε ποιότητα η φιλοξενούμενη, δεν θα είναι εύκολο ωστόσο και το χέρι πάει στην κόντρα του φαβορί.

Προγνωστικό: 1Χ (1.75 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Σεντ Μίρεν – Σπάρτανς (29/11, 22:00): Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η Σεντ Μίρεν, η οποία παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης, αγνοώντας τη νίκη στην Τσάμπιονσιπ (0-4-9). Από τη δική της πλευρά η Σπάρτανς προέρχεται από δύο νίκες στο πρωτάθλημα της Football League, ευρισκόμενη στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Εμφανής η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, πρέπει να συμβούν σημεία και τέρατα για να γίνει η έκπληξη. Λίγες οι στοιχηματικές επιλογές στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τυπική πρόταση τα πολλά γκολ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.38 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Κουίνς Παρκ – Μοντρόουζ, (29/11, 21:45): Το καλό της μομέντουμ θέλει να εκμεταλλευτεί η Κουίνς Παρκ με στόχο να κάνει το βήμα πρόκρισης από σήμερα. Επικράτησε με 1-2 της Ιστ Φάιφ στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1 και συμπλήρωσε τρία παιχνίδια αήττητη (δυο νίκες, μια ισοπαλία), όπου συνολικά δέχθηκε μόλις ένα τέρμα. Συνέχεια στις χαμηλές πτήσεις για τη Μοντρόουζ που περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με τη Φόρφαρ. Παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, ενώ σε καμία από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν.

Προγνωστικό: 1 (1,68 @ Goalbet)

Μπρέχιν – Έιρ, (29/11, 21:45): Μακριά από τον καλό της εαυτό βρέθηκε ξανά η Μπρέχιν που ηττήθηκε με 1-0 από την Ερντριόνιανς στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1. Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα, δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν σε κανένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Σε κάκιστη κατάσταση βρίσκεται η Μπρέχιν που θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, μετράει τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία, ενώ στην Τσάμπιονσιπ διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,73 @ Goalbet)