Προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας

Προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας: Με 11 αγώνες συνεχίζεται το Σάββατο (28/01) ο 4ος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά του Bethome.gr.

Λίβερπουλ – Γουλβς (14:30): Απόλυτο φαβορί η Λίβερπουλ, η Γουλβς, ωστόσο, έδειξε στον προηγούμενο γύρο τα… δόντια της, αποκλείοντας τη Στόουκ. Οι “κόκκινοι” δυσκολεύτηκαν πολύ στον προηγούμενο γύρο να αποκλείσουν την Πλίμουθ, χρειάστηκαν, μάλιστα και επαναληπτικό. Δε θα πέσουν αμαχητί οι φιλοξενούμενοι, αξίζει το ποντάρισμα στο χάντικαπ +2 γκολ της Γουλβς.

Προγνωστικό: Γουλβς +2 (ευρωπαϊκό χάντικαπ) (2.25 @ Stoiximan)

Τότεναμ – Γουίκομ (17:00): Σε περίοδο εξαιρετικής φόρμας βρίσκεται η Τότεναμ, η οποία πέρασε αλώβητη και από την έδρα της Μάντσεστερ Σίτι (2-2). “Τρένο” πηγαίνει και η Γουίκομ, έχει να χάσει από τις 9 Νοεμβρίου, πολύ δύσκολα θα πάρει την πρόκριση, αλλά ένα τέρμα μπορεί να το πετύχει. Το έχει κάνει άλλωστε και στα 18 τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.05 @ Stoiximan)

Όξφορντ – Νιουκάστλ (17:00): Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Όξφορντ, ενώ τελευταία σκοράρει, αλλά και δέχεται γκολ, σχετικά εύκολα. Η Νιουκάστλ, από την πλευρά της, βαδίζει προς την επάνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ, διαθέτει εξαιρετικό σύνολο, περιμένουμε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Over 2.5 γκολ (1.73 @ Stoiximan)

Λίνκολν – Μπράιτον (17:00): Το απόλυτο “αφεντικό” της Κόνφερενς είναι η Λίνκολν, ενώ και η Μπράιτον διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, διεκδικώντας την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Ομάδες που σκοράρουν αμφότερες, το Over 2.5 γκολ αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: Over 2.5 γκολ (1.80 @ Stoiximan)

Τσέλσι – Μπρέντφορντ (17:00): Από νίκη σε νίκη βαδίζει η Τσέλσι, λογικά δε θα αντιμετωπίσει προβλήματα ούτε σήμερα, απέναντι στην Μπρέντφορντ. Περιμένουμε από την ομάδα του Κόντε να “καθαρίσει” εύκολα την πρόκριση και θα πάμε με το Over 3.5 γκολ.

Προγνωστικό: Over 3.5 γκολ (1.97 @ Stoiximan)

Ρότσντεϊλ – Χάντερσφιλντ (17:00): Από δύο “κολλητές” ήττες έρχεται η Ρότσντεϊλ, στις οποίες δέχθηκε έξι τέρματα συνολικά. Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Χάντερσφιλντ, η οποία έχει χάσει μόνο μία φορά στα δέκα τελευταία παιχνίδια της και σήμερα έχει το προβάδισμα.

Προγνωστικό: 2 (2.17 @ Stoiximan)

Μπέρνλι – Μπρίστολ Σίτι (17:00): Η Μπέρνλι είναι εξαιρετική στην έδρα της, είναι χαρακτηριστικό ότι στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε εκεί σε όλες τις διοργανώσεις, πανηγύρισε ισάριθμες νίκες, διατηρώντας στα τρία από αυτά τα ματς ανέπαφη την εστία της. Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν πάρει ακόμη μία απέναντι στην Μπρίστολ Σίτι, της μίας νίκης στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις της.

Προγνωστικό: 1 (1.67 @ Stoiximan)

Μπλάκμπερν – Μπλάκπουλ (17:00): Η Μπλάκπουλ μακριά από την έδρα της είναι εξαιρετική και έχει ηττηθεί μόλις σε μία από τις δέκα πιο πρόσφατες “εξόδους” της. Η Μπλάκμπερν μπορεί να αγωνίζεται δύο κατηγορίες παραπάνω, αλλά κάθε άλλο παρά “τρομάζει”, ενώ αυτό που την “καίει” περισσότερο είναι το πρωτάθλημα, καθώς φιγουράρει στη ζώνη του υποβιβασμού. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα η Μπλάκπουλ.

Προγνωστικό: Χ2 (2.05 @ Stoiximan)

Μίντλεσμπρο – Άκρινγκτον (17:00): Ξεκάθαρο φαβορί η Μίντλεσμπρο, απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται στη League Two. Η Άκρινγκτον προέρχεται από οκτώ διαδοχικά εκτός έδρας No Goal, ενώ No Goal ήταν και τα 8/9 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς της Μίντλεσμπρο.
Προγνωστικό: No Goal (1.88 @ Stoiximan)

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι (17:00): Πολυτέλεια είναι για την Κρίσταλ Πάλας το Κύπελλο, από τη στιγμή που επικεντρώνεται στην προσπάθεια για παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Σίτι, από την άλλη, έχει μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο είναι ένας θεσμός στον οποίο μπορεί να διακριθεί. Αρκετά πιθανό το Over 2.5

Προγνωστικό: Over 2.5 γκολ (1.73 @ Stoiximan)

Σαουθάμπτον – Άρσεναλ (17:00): Η Σαουθάμπτον προέρχεται από τρεις σερί εντός έδρας νίκες, η Άρσεναλ είναι η… χαρά του Over, δεν αποκλείεται να δούμε ένα ματς με αρκετά τέρματα. Στο 1.80 το Over 2.5 θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Προγνωστικό: Over 2.5 γκολ (1.80 @ Stoiximan)