Προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας

Προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας: Τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται την Κυριακή (29/01) στο πλαίσιο του 4ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά του Bethome.gr.

Μίλγουολ – Γουότφορντ (14:00): Στην 9η θέση της League One η Μίλγουολ, υποδέχεται τη Γουότφορντ, η οποία δίνεται οριακό φφαβορί. Η Μίλγουολ, ωστόσο, στο γήπεδό της είναι αρκετά αποτελεσματική και εκεί στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε την Μπόρνμουθ, με 3-0. Αξίζει να πάρουμε το ρίσκο με τον Άσσο, ιδιαίτετα αν αναλογιστεί κανείς ότι η Γουόρφορντ στις επτά τελευταίες “εξόδους” της έχει πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες.

Προγνωστικό: 1 (2.90 @ Stoiximan)

Φούλαμ – Χαλ (14:30): Έχει βελτιωθεί η Χαλ με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της και σήμερα δοκιμάζεται στην έδρα της Φούλαμ. Μπορεί οι “τίγρεις” να έχουν στραμμένη την προσοχή της κατά κύριο λόγο στο πρωτάθλημα και να έχουν μόνο ήττες στις οκτώ τελευταίες “εξόδους” τους, ωστόσο οι αποδόσεις στο διπλό προκαλούν.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.40 @ Stoiximan)

Σάτον- Λιντς (16:00): Η Σάτον βρίσκεται στην 15η θέση της Κόνφερενς, ωστόσο πρόκειται για μία ομάδα που είναι δυνατή στην έδρα της, εκεί όπου έχει υποστεί μία μόλις ήττα στα 15 πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Φαβορί η Λιντς, αλλά δεν περιμένουμε να περάσει ιδιαίτερα εύκολα από το “Δε Μπόροου”

Προγνωστικό: Σάτον +2 ευρωπαϊκό χάντικαπ (1.40 @ Stoiximan)

Μάντσεστερ Γ. – Γουίγκαν (18:00): Η Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Η Γουίγκαν μπορεί να “τρέχει” ένα σερί τριών νικών σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά απέναντι στη σοβαρή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι. Στοιχηματικά, το χάντικαπ -2 των “κόκκινων διαβόλων” στο 2.30 αξίζει της προσοχής μας.

Προγνωστικό: Γιουνάιτεντ -2 ευρωπαϊκό χάντικαπ (2.30 @ Stoiximan)