Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από το πρωτάθλημα της Κύπρου, με τα παιχνίδια να διεξάγονται στις 17:00, στις 18:00 και στις 19:00.

ΑΕ Ζακακίου – Ανόρθωση (03/01, 17:00): Αμφότερες βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση, με τη διαφορά ότι δεν αναμενόταν κάτι τέτοιο από την Ανόρθωση που απογοητεύει πλήρως με την παρουσία της. Κάποια στιγμή αναμένεται να ξυπνήσει και στη σημερινή αναμέτρηση έχει “χρυσή” ευκαιρία να τα καταφέρει. Θα την εμπιστευτούμε, με αρκετή όση ρίσκου όμως.

Προγνωστικό: 2 (1.40 @ Magicbet)

Άρης Λεμεσού – Νέα Σαλαμίνα (03/01, 18:00): Καλύτερη πορεία διαγράφει μέχρι στιγμής η Νέα Σααμίνα, στα τέσσερα τελευταία όμως μετράει μια νίκη, μια ισοπαλία και δυο ήττες. Ο Άρης από την πλευρά του έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία και καλείται να βγάλει αντίδραση. Θα πάμε με το αμφίσκορο που φανταζει ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Magicbet)

Αναγέννηση Δερύνειας – ΑΠΟΕΛ (03/01, 18:00): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, ο ΑΠΟΕΛ είναι κλάσεις ανώτερος και θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να περάσει στην κορυφή έστω και προσωρινά. Λογιά δεν θα συναντήσει κανένα πρόβημα κόντα στην ουραγό Αναγέννηση, έτσι θα πάμε με τη νίκη των φιλοξενούμενων με -1 γκολ.

Προγνωστικό: ΑΠΟΕΛ με -1 γκολ (1.30 @ Magicbet)

ΑΕΚ – Απόλλων Λεμεσού (03/01, 19:00): Αμφότερες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, με τη διαφορά ότι η ΑΕΚ φιγουράρει στην κορυφή με 39 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων στην 4η θέση με 31. Το ματς αναμένεται να είναι γεμάτο πάθος και δύναμη παρά θέαμα καθώς οι δυο ομάδες θέλουν διακαώς τη νίκη, έτσι θα πάμε εμ τα λίγα γκολ που φαντάζουν ως ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.90 @ Magicbet)