Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από το πρωτάθλημα της Κύπρου, με τα παιχνίδια να διεξάγονται στις 17:00, στις 18:00 και στις 19:00.

ΑΕ Ζακακίου – Καρμιώτισσα (16/12, 17:00): Μόλις ένα βαθμό στα πέντε τελευταία έχουν καταφέρει να μαζέψουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βρίσκονται σε τραγική κατάσταση και δύσκολα θα σώσουν τη χρονιά. Σαφώς ανώτερη η Καρμιώτισσα, αν πιάσει απόδοση, πιθανόν να μη συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Θα πάμε με το διπλό.

Προγνωστικό: 2 (1.50 @ Magicbet)

Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση (16/12, 18:00): Απογοητεύει πλήρως με την παρουσία της μέχρι στιγμής η Ανόρθωση, βρίσκεται στη 10η θέση και αναμένεται να δώσει μάχη μέχρι τέλους για μια θέση στα πλέι οφ. Στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο η Νέα Σαλαμίνα, βρίσκεται σε πολύ αλύτερη κατάσταση και μοιάζει να έχει όλα τα φόντα για να “ανοίξει” αυτή τη διαφορά. Θα επιλέξουμε την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.70 @ Magicbet)

Άρης Λεμεσού – Απόλλων Λεμεσού (16/12, 19:00): Αήττητος στα επτά τελευταία με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες είναι ο Απόλλων, ο οποίος βρίσκεται στην 4η θέση με 25 βαθμούς όντας στο -8 από την κορυφή. Ο Άρης από την πλευρά του είναι στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και στο ντέρμπι της πόλης θέλει πάση θυσία το τρίποντο ώστε να απομακρυνθεί από τις θέσεις που “καίνε”. Θα επιλέξουμε την ισοπαλία καθώς η έδρα αναμένεται να ισοσταθμίσει τη διαφορά κλάσης ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Προγνωστικό: Χ (4.20 @ Magicbet)