Προγνωστικά Κύπρου

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από το πρωτάθλημα της Κύπρου, με τα παιχνίδια να διεξάγονται στις 16:00 και στις 18:00.

Εθνικός Άχνας – Άρης Λεμεσού (04/12, 16:00): Αμφότερες ξεκίνησαν άσχημα τις υποχρεώσεις τους, ωστόσο δείχνουν να βρίσκονται σε σχετική φόρμα το τελευταίο διάστημα. Οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη με κάθε κόστος σήμερα ώστε να παραμείνουν σε ανοδική πορεία, έτσι θα πάμε με το γκολ εκατέρωθεν που μοιάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωσικό: G/G (1.70 @ Magicbet)

Απόλλων Λεμεσού – Ανόρθωση (04/12, 16:00): Πολύ ανώτερη ομάδα ο Απόλλων τη φετινή σεζόν, μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία και δέιχνει να έχει όλα τα φόντα να συνεχίσει θετικά. Θα πάμε με την έδρα, καθώς η φετινή Ανόρθωση δεν πείθει με τίποτα.

Προγνωστικό: 1 (1.50 @ Magicbet)

Ερμής Αραδίππου – ΑΕ Λεμεσού (04/12, 16:00): Αμφότερες διαθέτουν καλές επιθέσεις, τα προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία όμως δεν τους επιτρέπουν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Το γκολ εκατέρωθεν θα επιλέξουμε και σε αυτήν την αναμέτρηση, καθώς το παιχνίδι μπορεί να καταλήξει σε οποιαδήποτε πλευρά.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Magicbet)