Προγνωστικά Ιρλανδίας

Προγνωστικά Ιρλανδίας: Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το Σάββατο η 11η αγωνιστική της Α’ Ιρλανδίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια.

Μπρέι – Κορκ (21:30): Η Μπρέι δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, καθώς ηττήθηκε με 2-3 στην παράταση από τη Σεντ Πάτρικς. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ήττα με 2-0 εκτός έδρας από την Σάμροκ Ρόβερς, ενώ μετά από τις δέκα πρώτες αγωνιστικές έχει πανηγυρίσει μόλις δύο νίκες (2-1-7). Η Κορκ, από την πλευρά της, αποκλείστηκε και αυτή από το Λιγκ Καπ, χάνοντας 1-2 στην παράταση από την Ντέρι. Στο πρωτάθλημα πορεύεται αήττητη εδώ και οκτώ ματς (5-3-0), θα επιδιώξει να κάνει το ίδιο και σήμερα. Ελάχιστα πληρώνει το διπλό, αξιόλογη επιλογή το Over, καθώς περιμένουμε αρκετά τέρματα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.08 @ Stoiximan)

Λόνγκφορντ – Σάμροκ Ρόβερς (21:30): Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να πάρει το βαθμό στην έδρα της Γκάλγουεϊ με 2-2 αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, παραμένει, ωστόσο χωρίς νίκη μετά από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Σάμροκ Ρόβερς, από την άλλη, χρειάστηκε τα πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση της Σέλμπουργκ στο Λιγκ Καπ. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Μπρέι, η οποία είναι και η μοναδική της στα τρία πιο πρόσφατα ματς της στην Πρέμιερ Λιγκ. Αξιοσημείωτο, ότι και τα δέκα παιχνίδια της φέτος στο πρωτάθλημα ήταν No Goal, αλλά και ότι δεν έχει ακόμη ισοπαλία.

Προγνωστικό: No Goal (1.70 @ Betshop)

Σλίγκο Ρόβερς – Γουέξφορντ (21:45): Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Σλίγκο, η οποία προέρχεται από δύο σερί νίκες, στις οποίες δε δέχθηκε καν γκολ. Αρχική επικράτησε 3-0 τη Λόνγκφορντ και στη συνέχεια 2-0 την Ντέρι, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Η Γουέξφορντ, από την άλλη, την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Φιν Χαρπς, αποτέλεσμα με το οποίο συμπλήρωσε πέντε αγώνες μακριά από τις νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-3). Το μομέντουμ είναι με τους γηπεδούχους και θα τους στηρίξουμε.

Προγνωστικό: 1 (1.66 @ Goalbet)