Προγνωστικά Ιρλανδίας

Προγνωστικά Ιρλανδίας: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει την Παρασκευή η αυλαία της 11η αγωνιστικής στην Α’ Ιρλανδίας. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Σεντ Πάτρικς – Ντέρι (21:45): Την παράταση χρειάστηκε η Σεντ Πάτρικς κόντρα στην Μπρέι για να πάρει την πρόκριση για ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σερί ήττες, αμφότερες εκτός έδρας και με το ίδιο σκορ (1-0), από Κορκ και Μπρέι ξανά. Η Ντέρι, από την πλευρά της, απέκλεισε και αυτή στην παράταση την Κορκ, στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ. Την προηγούμενη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ έχασε με 0-2 εντός έδρας από τη Σλίγκο Ρόβερς. Ντέρμπι το σημερινό ανάμεσά τους, θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: Goal / Goal 1.97 (@ Stoiximan)

Ντάνταλκ – Γκάλγουεϊ (22:00): Συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση η Ντάνταλκ. Κέρδισε 0-2 την Μποέμιανς εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, παρέμεινε αήττητη για έκτο διαδοχικό ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος, στα πέντε από αυτά κέρδισε χωρίς, μάλιστα, να δεχθεί γκολ. Η Γκλαγουεϊ, από την πλευρά της, τέθηκε εκτός Λιγκ Καπ, χάνοντας με 2-0 από τη Λίμερικ εκτός έδρας. Αυτή ήταν η μοναδική ήττα της μετά από πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις (2-3-0) και σήμερα έχει ένα δύσκολο έργο κόντρα στην πρωτοπόρο Ντάνταλκ. Ο Άσσος θα μπορούσε να ήταν μία επιλογή, αλλά παίζεται πολύ χαμηλά.

Προγνωστικό: No Bet

Φιν Χαρπς – Μποέμιανς (22:00): Συνεχίζει να μην πείθει το τελευταίο διάστημα η Φιν Χαρπς, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Γουέξφορντ. Μόλις μία νίκη έχει πανηγυρίσει στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (1-2-3), ενώ παρουσιάζει και πρόβλημα στο σκοράρισμα. Απογοητεύει και η Μποέμιανς, η οποία όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, αλλά δεν έχει βρει καν το δρόμο προς τα δίχτυα. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι, σε χαμηλές αποδόσεις, βέβαια, το Under.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.45 @ Betshop)