Προγνωστικά Ιρλανδίας

Προγνωστικά Ιρλανδίας: Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ Ιρλανδίας. Η Μπρέι υποδέχεται την Μποέμιανς, ενώ η Ντάνταλκ δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στη Λόνγκφορντ Τάουν.

Μπρέι Γουόντερερς – Μποέμιανς (21:30): Συνεχίζει να προβληματίζει επιθετικά η Μπρέι που ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από τη Γουέξφορντ, δείχνοντας ότι η νίκη με 4-0 επί της Σλίγκο Ρόβερς που είχε προηγηθεί, ήταν απλά μία παρένθεση. Η Μποέμιανς, από την πλευρά της, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Λόνγκφορντ, μακριά από το γήπεδό της, όμως, δεν έχει σκοράρει ακόμη φέτος σε επίπεδο πρωταθλήματος. Περιμένουμε “κλειστό” ματς, λογική επιλογή το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Stoiximan)

Λόνγκφορντ Τάουν – Ντάνταλκ (21:30): Σε καθόλου καλή κατάσταση δε βρίσκεται η Λόνγκφορντ. Εδώ και πέντε αγωνιστικές αγνοεί τη χαρά της νίκης (0-1-4), ενώ στα τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια δεν έχει καταφέρει καν να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Η Ντάνταλκ την προηγούμενη εβδομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Ντέρι, αποτέλεσμα που δεν κρίθηκε θετικό, καθώς δεν της επέτρεψε να μείνει μόνη της στην κορυφή. Έχει το προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση, καλύτερη επιλογή, ωστόσο, είναι το Over.

Προγνωστικό: Over (1.65 @ Betshop)