mls

Προγνωστικά ΗΠΑ: Πλήρης είναι η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Αμερικής σήμερα, με οκτώ αναμετρήσεις να λαμβάνουν χώρα και να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Προσοχή χρειάζονται όλα τα παιχνίδια όμως, καθώς οι ομάδες έχουν σημαντικές απουσίες ελέω εθνικών ομάδων.

Βανκούβερ – Χιούστον (29/05, 01:00): Πολύ ανώτερη ομάδα οι γηπεδούχοι σε όλους τους τομείς και ιδίως μέσα στο “σπίτι” τους όπου μετρούν τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες στα έξι τελευταία. Χωρίς προπονητή το Χιούστον μετά την απομάκρυνση του Κόιλ, στον πάγκο θα βρίσκεται η τριαδα των μέχρι πρότεινων βοηθών. Θα πάμε με την έδρα και την καλύτερη ομάδα.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Stoiximan)

Νέα Υόρκη – Τορόντο (29/05, 02:00): Από την “εφτάρα” στο ντέρμπι με τη Σίτι προέρχεται η Νέα Υόρκη, που φαίνεται να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της. Ντεφορμέ το Τορόντο, δύσκολα θα κοντράρει τους γηπεδούχους που τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνουν να είναι “καυτοί”.

Προγνωστικό: 1 (1.66 @ Goalbet)

Κολόμπους – Σολτ Λέικ (29/05, 02:30): Συνεχίζουν να απογοητεύουν πλήρως με την παρουσία τους οι γηπεδούχοι που δεν θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα που έφτασε μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος. Καλή σεζόν πραγματοποιεί μέχρι στιγμής η Σολτ Λέικ, που δείχνει ικανή να φύγει με το “διπλό” και να διατηρηθεί στην πρώτη τριάδα της δύσης. Έχει value η νίκη των φιλοξενούμενων.

Προγνωστικό: 2 (4.25 @ Betshop)

Νιου Ίνγκλαντ – Σιάτλ (29/05, 02:30): Αμφότερες δεν πείθουν μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις τους και κινούνται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Ειδικοί στις ισοπαλίες έχουν γίνει οι γηπεδούχοι που μετρούν ήδη επτά σε 13 αναμετρήσεις. Θα πάμε και σήμερα με τη “μοιρασιά”, καθώς και οι Σιάτλ δεν δείχνουν ικανοί να απδράσουν με το “διπλό”.

Προγνωστικό: Χ (3.65 @ Magicbet)

Μόντρεαλ – Λος Άντζελες (29/05, 03:00): Τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία μετρούν οι Μόντρεαλ, που σκοράρουν κατά ριπάς αλλά η εύθραυστη αμυντική τους λειτουργία δεν τους επιτρέπει να πάρουν το κάτι παραπάνω από τα παιχνίδια τους. Αήττητοι στα εννιά τελευταία είναι οι Γκάλαξι, που ωστόσο στη σημερινή αναμέτρηση έχουν σημαντικές απουσίες στην επιθετική τους γραμμή, χάνοντας έτσι αρκετή από τη δυναμική τους. Θα πάμε με την έδρα και τους Μόντρεαλ, που αξίζουν να σημειώσουν μια νίκη βάση των εμφανίσεών τους.

Προγνωστικό: 1 (2.15 @ Mybet)

Σικάγο – Πόρτλαντ (29/05, 03:30): Αμφότερες απογοητεύουν πλήρως με τις εμφανίσεις τους και ιδίως οι Πόρτλαντ που προέρχονται από την κατάκτηση του τιτλου και αναμένοντας πολύ ανώτεροι. G/G έχει σημειωθεί στα 16 τελευταία παιχνίδια των φιλοξενούμενων και αρκετά γκολ αναμένεται να σημειωθούν και σήμερα.

Προγνωστικό: Over 3.5 γκολ (2.95 @ Interwetten)

Κολοράντο – Φιλαδέλφια (29/05, 04:00): Αήττητοι στα εννιά τελευταία παραμένουν οι γηπεδούχοι, με επτά νίκες και δυο ισοπαλίες, ωστόσο οι τρεις από τις έξι νίκες ήρθαν με το οριακό 1-0. “Βασίλισσα” της ισοπαλίας είναι η Φιλαδέφια το τελευταίο διάτημα μετρώντας τέσσερις στα πέντε πιο πρόσφατα. Θα πάμε και σήμερα με τη “μοιρασιά” καθώς οι δυο ομάδες φαίνονται ικανές να αλληλοεξουδετερώσουν η μία την άλλη.

Προγνωστικό: Χ (3.45 @ Stoiximan)

Σαν Χοσέ – Ντάλας (29/05, 05:30): Πού δυνατοί στο “σπίτι” τους οι Σαν Χοσέ όπου τον τελευταίο χρόνο μετρούν μόλις μια ήττα. Χάνει πολύ από τη δυναμική του το Ντάλας μακριά από τη δική του έδρα που δέιχνει να έιναι και το μοναδικό αδύνατο σημείο του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Θα πάμε με το αμφίσκορο μιας και οι δυο ομάδες σκοράρουν κατά ριπάς και μοιάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Goalbet)