mls

Προγνωστικά ΗΠΑ: Επτά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα γήπεδα της Αμερικής, με το παιχνίδι που ξεχωρίζει να είναι το Κολοράντο – Ντάλας καθώς πρόκειται για ντέρμπι κορυφής στην περιφέρεια της Δύσης.

Πόρτλαντ – Λος Άντζελες (23/07, 22:30): Σε ανοδική πορεία βρίσκονται αμφότερες και η μεταξύ τους αναμέτρηση έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Εμείς θα πάμε με το αμφίσκορο που μοιάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή, σε μια αναμέτρηση όπου μπορεί να αταλήξει σε οποιαδήποτε πλευρά.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Betshop)

Μόντρεαλ – Φιλαδέλφια (24/07, 02:30): Αμφότερες αρέσκονται στις ισοπαλίες το τελευατίο διάστημα, χωρίς να μπορούν να πάορυν το κάτι παραπάνω από τα παιχνίδια τους. Κουρασμένοι αναμένονται οι φιλοξενούμενοι που έπαιξαν μεσοβδόαδα για το Κύπελλο και αποκλείστηκαν, έτσι θα πάμε με την εδρα και τους Μόντρεαλ.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Magicbet)

Τορόντο – Ουάσινγκτον (24/07, 02:30): Ασταθείς παρουσιάζονται το τελευταιο διάστημα οι δυο ομάδες, ωστόσο το Τορόντο είναι αυτό που “καίγεται” πεεισσότερο, καθώς κινδυνεύει να μείνει εκτός εξάδας και των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ. Θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους, έχυν κερδίσει μόλις ένα ματς στους 11 τελευταίους μήνες.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Interwetten)

Κολόμπους – Ορλάντο (24/07, 02:30): Αμφότερες αγνοούν τη νίκη στα επτά τελευταία και δέιχνουν να μην μπορούν να ορθοποδήσουν στη φετινή σεζόν. Επιτακτική ανάγκη ειναι η νίκη για τους γηπεδούχους που πλέον απομακρύνονται επικίνδυνα από την εξάδα, ενώ το Ορλάντο είναι στο -1 από τα πλέι οφ. Θα πάμε με το αμφίσκορο που μοιάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Betshop)

Νιου Ίνγκλαντ – Σικάγο (24/07, 02:30): Ανοδική πορεία ακολουθούν και οι δυο ομάδες τον τελευταίο μήνα, με τους γηπεδούχους όμως να έχουν άριστη ψυχολογία μετά και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα. Θα πάμε με την έδρα, καθώς πέρα από τη φόρμα των Νιου Ίνγκλαντ, οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους από το μακρινό 2014 (!).

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Magicbet)

Κολοράντο – Ντάλας (24/07, 04:00): Το ματς της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στις δυο ομάδες, όπου δίνουν μεγάλη μάχη στην κορυφή της δύσης. Ανίκητοι εντός έδρας οι Κολοράντο και αδύναμο το Ντάλας μακριά από το “σπίτι” του, μας οδηγούν στη νίκη των γηπεδούχων που μπορεί να βρίσκονται στο -3 από τους σημερινούς τους αντιπάλους, ωστόσο έχουν και τρία παιχνίδια λιγότερα.

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Interwetten)

Χιούστον – Βανκούβερ (24/07, 04:30): Αδικήθηκε μεσοβδόμαδα το Χιούστον στο Κύπελλο, καθώς ήταν ανώτερο του Ντάλας, ωστόσο δέχτηκε γκολ στην εκπνοή και αποκλείστηκε. Οι Βανκούβερ από την άλλη “μπάζουν” αμυντικά και “σκοτώνουν” επιθετικά, με τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους να λήγουν με ακριβές σκορ 2-2. Θα πάμε με το Over σε αυτή την αναμέτρηση, καθώς είναι δύσκολο να επιλέξουμε νικητή.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Betshop)