j-league

Προγνωστικά Ιαπωνίας: Ολόκληρη διεξάγεται σήμερα η 17η αγωνιστική της Α’ Ιαπωνίας, στο πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνονται 9 αναμετρήσεις.

Κασίμα – Φουκουόκα (25/06, 13:00): Κλάσεις ανώτερη ομάδα η Κασίμα, η οποία είναι αυτή που “καίγεται” και περισσότερο θέλωντας να διατηρηθεί στην κορυφή του πρώτου μισού του πρωταθλήματος που της εξασφαλίζει τη συμμετοχή στους τελικούς. Θα πάμε με την έδρα, καθώς εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα κάνουν το χρέος τους.

Προγνωστικό: 1 (1.29 @ Stoiximan)

Ουράβα – Βίσελ (25/06, 13:00): Σε κακή αγωιστική κατάστασ βρίσκονται αμφότερες, και επίσης είναι και κάπως αδιάφορες για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, καθώς δεν έχουν κάποιο ρεαλιστικό στόχο. Έτσι αναμένεται ένα ανοιχτό παιχνίδι και εμείς θα επιλεξουμε τα γκολ.

Προγνωστικό; Over 2.5 (1.57 @ Goalbet)

Κασίβα – Σόναν (25/06, 13:00): Μαντάρα τα έχει κάνει το τελευταίο διάστημα η Κασίβα που δείχνει να περνάει και φέτος αγωνιστικές και ψυχολογικές κρίσεις. Κόντρα στη μαχητική και σκληροτράχηλη Σόναν οι γηπεδούχοι αναμενεται να βρουν δίχτυα, ωστόσο δεν ξέρουμε κατά όσο θα είναι σε θέση να πάρουν τη νίκη, ετσι οδηγούμαστε στο αμφίσκορο που μοιάζει ως η πιο ασφαής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Betshop)

Καβασάκι – Ομίγια (25/06, 13:00): Μόνο τη νίκη θελει η Καβασάκι στη σημερινή αναμέτρηση, ενώ παράλληλα θα περιμένει και στραβοπάτημα της Κασίμα, ώστε να είναι αυτή που θα κατακτήσει την κορυφή στο πρώτο μισό, τσεκάρωντας παράλληλα και το εισιτήριο για τους τελικούς. Η νίκη αυτή δεν αποκλείεται να συνοδευτεί κιόλας με αρκετά τέρματα εκατέρωθεν.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.15 @ Magicbet)

Γιοκοχάμα – Τόκυο (25/06, 13:00): Αμφότερες είναι ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή καμία δεν αποδίδει το ποδόσφαιρο που θα ήθελε. Θα παμε με  αλίγα γκο αναμεσα σε δυο ντεφορμέ αντιπάλους που δεν έχουν και ρεαλιστικό στόχο στο νήμα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Mybet)

Κοφού – Χιροσίμα (25/06, 13:00): Αμφότερες θέλουν τη νίκη, με τη διαφορά ότι η Κοφού αίζει τη ζωή της σε κάθε αναμέτρηση και έχει μάθει να ζει με αυτό. Θα πάμε με την αποφυγή της ήττας των γηπεδούχων, που αν μη τι άλλο είναι ένα μαχητικό σύνολο που παλεύει όλα του τα παιχνίδια.

Προγνωστικό: 1X (2.22 @ Stoiximan)

Νιϊγκάτα – Τόσου (25/06, 13:00): Αρκετά ανεβασμένοι είναι οι φιλοξενούμενοι το τεευταίο διάστημα, γεγονός που τους απομάκρυνε από ην επικίνδυνη ζώνη και πλέον “αναπνέουν” με πολύ λιγότερο άγχος. Θα πάμε με την ισοπαλία ανάμεσα σε δυο ομάδες όπου εύκολα μπορεί η μια να εξουδετερώσει την άλλη και να καταλήξουν σε ένα ματς με αργό ρυθμό και λίγα γκολ.

Προγνωστικό: Χ (3.15 @ Stoiximan)

Γιούβιλο – Σεντάι (25/06, 13:00): Σε τραγική κατάσταση είναι οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενύμενοι έχουν καταφέρει να πάρουν τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία, παίρνοντας παράλληλα και τεράστια βαθμολογική ανάσα. Δεν αποκλείεται να φύγουν και πάλι νικητές από το γήπεδο, και έτσι θα τους εμπιστευτύμε με αρκετή δόση ρίσκου.

Προγνωστικό: 2 (2.71 @ Goalbet)

Γκάμπα Οσάκα – Ναγκόγια (25/06, 13:00): Οι δυο ομάδες δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερ κίνητρο τη συγκεριμένη αγωνιστική και η στατιστική τους δείχνει ότι πρόκειται για ομάδες όπου σκοράρουν κατά ριπάς και δέχονται εύκολα το γκολ. Θα πάμε με τα γκολ λοιπόν γιατί καμιά φορά οι αριθμοί, λένε και την αλήθεια.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.60 @ Betshop)