Προγνωστικά Γ’ Εθνικής:  Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η 32η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ξεκαθάρισε η υπόθεση άνοδος και όλο το ενδιαφέρον πλέον πέφτει στη μία θέση που οδηγεί στην παραμονή και παλεύουν συνολικά τρεις ομάδες.

Θεσπρωτός – Φαρκαδόνα (24/04, 17:00): Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε ο Θεσπρωτός στην έδρα του με τον Αχέρων Καναλακίου. Επέκτεινε το αήττητο σερί του στις πέντε αγωνιστικές (3-2-0), όντας αδιάφορος για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Από την άλλη η Φαρκαδόνα ηττήθηκε με 1-0 από το Δωτιέα Αγιάς, εντός έδρας. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα και πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική που αγνοεί τη νίκη (0-1-4). Έχει υποβιβαστεί εδώ και αρκετό καιρό. Να κλείσε θετικά τη χρονιά θέλει ο Θεπρωτός και μπορεί να πάρει τη νίκη.

Προγνωστικό: 1

Δωτιέας Αγιάς – Ρήγας Φεραίος (24/04, 17:00): Μεγάλη νίκη που τον διατηρεί ακόμη στο κόλπο της παραμονή πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική ο Δωτιέας επί της Φαρκαδόνας με 1-0, εκτός έδρας. Τρέχει ρεκόρ 3-0-3 στις τελευταίες αναμετρήσεις του, στο -4 από τη σωτηρία. Από την άλλη πλευρά ο Ρήγας Φεραίος έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τον Πιερικό, εντός έδρας. Αποτέλεσμα που του εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του. Πάμε με το κίνητρο των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1

Πιερικός – Καραϊσκάκης (24/04, 17:00): Ισόπαλος 2-2 στο Βελεστίνο με τον Ρήγα αναδείχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική ο Πιερικός. Επέκτεινε το αήττητο σερί του στις τρεις αγωνιστικές (2-1-0), έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματική τη παραμονή του στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά ο Καραϊσκάκης ηττήθηκε στο μεγάλο ντέρμπι με 2-0 από τον Αιγινιακό, εντός έδρας. Πρώτη ήττα μετά από 15 παιχνίδια αήττητος (11-4-0). Αυτό το αποτέλεσμα, του στέρησε και τα όσα όνειρα έκανε για άνοδο στη Football League. Απογοήτευση επικρατεί στους φιλοξενούμενους, μπορούν να το εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι.

Προγνωστικό: 1

Νίκη Βόλου – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (24/04, 17:00): Ρεπό είχε την προηγούμενη αγωνιστική η Νίκη. Παραμένει αήττητη στα τελευταία 11 παιχνίδια της (5-6-0). Αδιάφορη, θέλει απλά να κλείσει με καλές εντυπώσεις τη σεζόν. Από την άλλη πλευρά ο Αχιλλέας δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς πήρε τη νίκη στα χαρτιά (3-0 α.α) επί του Φωκικού. Επέκτεινε το αήττητο σερί του στις τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0). Πλέον είναι στο +5 από τις επικίνδυνες θέσεις και θέλει μία νίκη ακόμη για να εξασφαλιστεί. Αξία στην κόντρα από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι.

Προγνωστικό: Χ2

Αιγινιακός – Εθνικός Φιλιππιάδας (24/04, 17:00): Σαν σίφουνας πέρασε μέσα από την Άρτα ο Αιγινιακός, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Καραϊσκάκης. Αυτή ήταν η 13η συνεχόμενη επιτυχία του, εξασφάλισε όχι μαθηματικά τον προβιβασμό του στη Football League, μιας και απέχει έξι πόντους από τη δεύτερη θέση. Από την άλλη ο Εθνικός επικράτησε με 2-1 του Πύρασου, εντός έδρας, έπειτα από τρεις σερί ήττες. Βρίσκεται στο +3 από τον υποβιβασμό. Δεν δείχνει σημάδια χαλάρωσης ο Αιγινιακός, θα πάρει ακόμη μία νίκη.

Προγνωστικό: 1

Πύρασος Ν. Αγχιάλου – Οπούντιος Μαρτίνου (24/04, 17:00): Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται ο Πύρασος, ο οποίος ηττήθηκε με 2-1 από τον Εθνικό στη Φιλιππιάδα. Αγνοεί το «τρίποντο» στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (0-2-4). Δύσκολο το έργο του για παραμονή, αφού είναι στο -5 από αυτήν. Από την άλλη ο Οπούντιος, όντας αδιάφορος εδώ και τρεις αγωνιστικές γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Οικονόμο, εκτός έδρας. Τρίτη σερί αγωνιστική δίχως νίκη (0-1-2). Τελευταία ευκαιρία των γηπεδούχων να μείνουν ζωντανοί.

Προγνωστικό:

Τύρναβος – Οικονόμος Τσαριτσάνης (24/04, 17:00): Σε τραγική κατάσταση είναι ο Τύρναβος τον τελευταίο καιρό. Γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Πύδνα, εκτός έδρας, επεκτείνοντας το αρνητικό σερί του στις πέντε αγωνιστικές (0-0-5), στο -5 από την παραμονή. Από την άλλη πλευρά ο Οικονόμος επικράτησε με 1-0 του Οπούντιου, εντός έδρας και παρέμεινε για τα καλά στο κόλπο της σωτηρίας, καθώς είναι στο -3 από την αυτή. Τα χει παρατήσει ο Τύρναβος, ευκαιρία για τον Οικονόμο να πάρει ένα σημαντικό «τρίποντο».

Προγνωστικό: 2