alka superliga

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα γήπεδα της Δανίας, με τα παιχνίδια να είναι αρκετά αμφίρροπα και τις Μπρόντμπι, Άαλμποργκ και Μίντιλαντ να έχουν δύσκολο έργο.

Χόρσενς – Σοντερίσκε (24/07, 13:00): Καμία από τις δυο δεν ξεκίνησε νικηφόρα στην πρεμιέρα, με τη διαφορά ότι η Σοντερίσκε είχε και ματς για το Γιουρόπα Λιγκ μεσοβδόμαδα το οποίο πήγε στην παράταση. Η κούραση των φιλοξενούμενων αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο, όπως και το παιχνίδι κόντρα στη Ζάγκλεμπιε την ερχόμενη Πέμπτη. Θα πάμε με την έδρα, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν αν διαχειριστούν πολλά πράγματα μαζί και δεν έχουν την εμπειρία να το κάνουν.

Προγνωστικό: 1 (2.75 @ Betshop)

Λίνγκμπι – Οντένσε (24/07, 15:00): Αμφότερες απογοήτευσαν στην πρεμιέρα με την παρουσία τους και ιδίως η Οντένσε που κόλλησε στο μηδέν με τη νεοφώτιστη Σίλκεμποργκ στην έδρα της. Δεν αναμένεται να αλλάξουν πολλά στην παρουσία τους οι δυο ομάδες, έμειναν “άσφαιρες” στην πρεμιέρα και θα πάμε με τα λίγα γκολ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Magicbet)

Σίλκεμποργκ – Μπρόντμπι (24/07, 17:00): Δύσκολο έργο έχει η Μπρόντμπι, η οποία προέρχεται από παράταση για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ την Πέμπτη δίνει ένα πολύ δύσκολο ματς με τη Χέρτα στη Γερμανία. Η Σίλκεμπργκ από την άλλη έδειξε εξαιρετικό πνεύμα μαχητικότητας παίρνοντας το βαθμό στην έδρα της Οντένσε και το ίδιο σκληρή αναμένεται να είναι και σήμερα. Θα πάμε με την αποφυγή της ήττας από πλευράς γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1Χ (1.60 @ Interwetten)

Νόρτζελαντ – Μίντιλαντ (24/07, 19:00): Η καλύτερη ομάδα της πρεμιέρας ήταν η Νόρτζελαντ, που διέλυσε εκτός έδρας με 4-0 τη Βίμποργκ. Η Μίντιλαντ από την άλλη έδειξε προβληματική μένοντας στο 2-2 με τη Ράντερς εντός έδρας, ενώ είχε και παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ μεσοβδόμαδα. Θα πάμε και σε αυτ΄το παιχνίδι με τους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: 1 (2.75 @ Betshop)

Ράντερς – Άαλμποργκ (24/07, 21:00): Ισόπαλες αναδείχθηκαν αμφότερες στην πρεμιέρα, με τη Ράντερς όμως να έχει πολύ καλύτερη παρουσία σε σχέση με την Άαλμποργκ που δέιχνει να πονά μετά τις φυγές σημαντικών παικτών, οι οποίοι δεν αντικαταστάθηκαν επαρκώς. Θα πάμε και εδώ με την αποφυγή της ήττας των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1Χ (1.35 @ Magicbet)