Προγνωστικά Κόπα Άφρικα

Τελευταία αγωνιστική σήμερα Τρίτη (24/01) στον 3ο όμιλο του Κόπα Άφρικα. Με την πλάτη στον τοίχο η Ακτή Ελεφαντοστού, θέλει μόνο νίκη κόντρα στο Μαρόκο.

Μαρόκο – Ακτή Ελεφαντοστού (24/01, 21:00): Με τη νίκη απέναντι στο Τόγκο (3-1) το Μαρόκο έγινε η ομάδα που την τελευταία αγωνιστική βολεύεται με δύο αποτελέσματα για να περάσει στα προημιτελικά. Από την άλλη πλευρά η Ακτή μετά το ισόπαλο 2-2 με το Κόνγκο, δεν της κάνει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης και θα τα δώσει όλα για να μην μείνει εκτός διοργάνωσης από τόσο νωρίς. Δίνονται φαβορί οι «ελέφαντες», εμείς δεν θα τους στηρίξουμε και θα πάμε σε μια πιο ασφαλή επιλογή, καθώς θεωρούμε πως πιθανότατα θα υπάρξει απόλυτη ισορροπία στο πρώτο μέρος.

Προγνωστικό: Ισοπαλία στο ημίχρονο (1.95 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Τόγκο – ΛΔ Κονγκό (24/01, 21:45): Σε δυσχερή θέση βρίσκεται το Τόγκο, μετά την ήττα που γνώρισε από το Μαρόκο (3-1), έχει μόλις έναν πόντο και του κάνει μόνο η νίκη αν θέλει να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Από τη δική του πλευρά το Κονγκό είναι σε καλύτερη μοίρα, έχει συλλέξει τέσσερις πόντους και απόψε παίζει για δύο αποτελέσματα. Θεωρούμε πως οι τυπικά φιλοξενούμενοι υπερέχουν σε ποιότητα και θα παίξουν με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, για την κατάκτηση της πρωτιάς.

Προγνωστικό: 2 (1.93 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε