Προγνωστικά Κόπα Άφρικα

Η 3η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Κυπέλλου Αφρικής διεξάγεται σήμερα, με το Καμερούν να αντιμετωπίζει την Γκαμπόν, ενώ η Γουινέα Μπισάου κοντράρεται με την Μπουρκίνα Φάσο.

Καμερούν – Γκαμπόν (22/01, 21:00): Με διαφορά η καλύτερη ομάδα του ομίλου μέχρι στιγμής το Καμερούν, ακόμη και η ισοπαλία του εξασφαλίζει την πρόκριση, ωστόσο κόντρα στην Γκαμπόν το έργο του είναι δύσκολο και επικίνδυνο. Οι οικοδεσπότες από την πλευρά τους έχουν δυο βαθμούς, εξασφαλίζονται μόνο με νίκη, με το έργο τους όμως να είναι εξίσου δύσκολο και να χρειάζεται να υπερβάλλουν εαυτόν για να τα καταφέρουν. Επιλογή μας θα αποτελέσει το 2-3 γκολ, καθώς δεν βλέπουμε το σκορ να ξεφεύγει και γιατί το συγκεκριμένο στατιστικό εμφανίζεται πολύ συχνά στα παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (1.97 @ Stoiximan)

Γουινέα Μπισάου – Μπουρκίνα Φάσο (22/01, 21:00): Αμφότερες έχουν ελπίδες πρόκρισης και θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να τα καταφέρουν. Η Γουινέα έχει αφήσει πολύ καλά δείγματα μέχρι στιγμής για πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα, ενώ η Μπουρκίνα Φάσο έχει την ίδια “σφιχτή” εικόνα που μας έχει συνηθίσει. Δυσκολο παιχνίδι για προβλέψεις, θα πάμε με τη μίνι έκπληξη και τη νίκη των τυπικά γηπεδούχων που μπορούν να αιφνιδιάσουν.

Προγνωστικό: 1 (4.60 @ Stoiximan)