Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής συμπεριλαμβάνει το μενού σήμερα Τρίτη (24/01) στην Τσάμπιονσιπ.

Μπράιτον – Κάρντιφ  (24/01, 21:45): Έξι νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια μετράει η  Μπράιτον (6-0-1), η οποία εξακολουθί να βρίσκεται στη 2η θέση και στο +8 απ’ τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Κάρντιφ προέρχεται από τρεις νίκες, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αύξησε τη διαφορά στους οκτώ πόντους απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Έχει αποκτήσει μια ασφάλεια η γηπεδούχος, η οποία τελευταία κερδίζει στο όριο. Ευκαιρία για την Κάρντιφ να πάρει αποτέλεσμα. Μοναδική αξία στην κόντρα.

Προγνωστικό: Χ2 (2.25 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ρέντινγκ – Φούλαμ  (24/01, 22:00): Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Ρέντινγκ, η οποία προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες με αποτέλεσμα να πέσει στην πέμπτη θέση και στο +3 απ’ την έβδομη θέση. Από την άλλη πλευρά η Φούλαμ τρέχει ρεκόρ 3-2-1 στις πρόσφατες αναμετρήσεις της, ούσα στο -5 απ’ την είσοδό της στα πλέι οφ. Σίγουρα οι γηπεδούχοι δεν είναι καλά, αλλά δεν μπορούν να δίνονται αουτσάιντερ στην έδρα τους τη στιγμή που μετρούν πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια (5-0-1).

Προγνωστικό: 1 (3.05 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε