Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Με επτά αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα Τρίτη (31/01) η 29η αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ.

Μπάρνσλεϊ – Γουλβς (31/01, 21:45): Μια ήττα στην τελευταία επτάδα αγώνων (5-1-1) μετράει η Μπάρνσλεϊ, η οποία βρίσκεται στον πόντο απ’ την είσοδό της στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Γουλβς τρέχει ρεκόρ 3-1-2 στις έξι πρόσφατες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα, ωστόσο πήρε ιστορική πρόκριση στο FA Cup, πετώντας εκτός συνέχειας τη Λίβερπουλ. Λάθος το σετ αποδόσεων, κακώς δίνεται αουτσάιντερ η γηπεδούχος, αλλά εμείς θα πάμε με το εκατέρωθεν σκοράρισμα, αφού όλα μπορούν να συμβούν.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπέρμιγχαμ – Ρέντινγκ (31/01, 21:45): Επτάδα αγώνων χωρίς νίκη (0-3-4) συμπλήρωσε η Μπέρμιγχαμ, η οποία βρίσκεται ακριβώς στη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Ρέντινγκ προέρχεται από δύο σερί νίκες, έφτιαξε και πάλι ψυχολογία και απέχει έξι πόντους απ’ την απευθείας άνοδο. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ το «διπλό», θα τιμηθεί.

Προγνωστικό: 2 (2.74 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπρέντφορντ – Άστον Βίλα (31/01, 21:45): Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Μπρέντφορντ, η οποία βρίσκεται λίγο πιο κάτω από τη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Άστον Βίλα αγνοεί το «τρίποντο» στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις της (0-2-2) και είδε τη διαφορά απ’ τα πλέι οφ να μεγαλώνει στους εννιά πόντους. Χωρίς πολλά περιθώρια οι «χωριάτες», αν θέλουν να ελπίζουν σε άνοδο οφείλουν να κάνουν μια νέα αρχή.

Προγνωστικό: 2 (2.80 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπρίστολ Σίτι – Σέφιλντ Γουέν. (31/01, 21:45): Σε τραγική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η Μπρίστολ Σίτι, η οποία προέρχεται από οκτώ διαδοχικές ήττες και απέχει μόλις δύο πόντους απ’ τον υποβιβασμό. Από την άλλη πλευρά η Σέφιλντ γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από έξι αγωνιστικές αήττητη (4-2-0), ούσα ακόμη εντός ζώνης πλέι οφ. Από άσχημα αποτελέσματα αμφότερες, έχει ένα μικρό προβάδισμα το «διπλό», αλλά εμείς θα πάμε με το αμφίσκορο στηριζόμενοι στην έφεση που έχουν οι δύο ομάδες στο σκοράρισμα.

Προγνωστικό:  G/G (1.85 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Κάρντιφ – Πρέστον (31/01, 21:45): Από δύο σερί ήττες έρχεται η Κάρντιφ, η οποία βρίσκεται στο +8 απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη πλευρά η Πρέστον συμπλήρωσε πεντάδα αγώνων αήττητη (2-3-0), ούσα στο -4 απ’ τα πλέι οφ. Τσιμπημένες οι αποδόσεις που βρίσκεται το «διπλό», εμπεριέχει ωστόσο αρκετό ρίσκο.

Προγνωστικό: 2 (2.96 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ίπσουιτς – Ντέρμπι (31/01, 21:45): Στο 2-1-3 το ρεκόρ που τρέχει η Ίπσουιτς στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ευρισκόμενη λίγο πιο κάτω από τη μέση της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Ντέρμπι πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2) και έμεινε στο -2 απ’ την είσοδό της στα πλέι οφ. Ανοίγει ο ρυθμός στα εντός έδρας της Ίπσουιτς και το καλοπληρωμένο Over μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.25 @2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νότιγχαμ – Ρόδεραμ (31/01, 21:45): Μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια μετράει η Νότιγχαμ (1-2-6), η οποία βρίσκεται στο +5 απ’ τα «κόκκινα». Από την άλλη πλευρά η Ρόδεραμ προέρχεται από δύο σερί νίκες, ενώ μετράει μόλις μια νίκη στις πρόσφατες πέντε αναμετρήσεις της (1-0-4), πάντα στην τελευταία θέση της κατάταξης και στο -11 απ’ τη σωτηρία. Δεν ανοίγει το ρυθμό η Νότιγχαμ στην έδρα της, προσεκτικά θα το πάει η Ρόδεραμ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.00 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε