Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Πλήρης εμβόλιμη αγωνιστική (36η) στην Τσάμπιονσιπ περιλαμβάνει το μενού σήμερα Τρίτη (07/03).

Μπέρμιγχαμ – Γουίγκαν (07/03, 21:45): Στο 2-0-4 το ρεκόρ που τρέχει η Μπέρμογχαμ στα τελευταία παιχνίδια, βρίσκεται εννιά πόντους απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Γουίγκαν αγνοεί το «τρίποντο» στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις (0-2-2, στα τρία έμεινε άσφαιρη) και έμεινε στο -4 απ’ τη σωτηρία. Καμία απ’ τις δύο δεν πείθει τη δεδομένη χρονική στιγμή, γι’ αυτό κι εμείς θα πάμε με τα λίγα τέρματα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπλάκμπερν – Κάρντιφ (07/03, 21:45): Από δύο σερί εντός έδρας νίκες έρχεται η Μπλάκμπερν, η οποία βρίσκεται πλέον στο +2 απ’ τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Από τη δική της πλευρά η Κάρντιφ γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια αήττητη (3-1-0) και παρέμεινε στη μέση της κατάταξης. Απόλυτα ισορροπημένο το σετ, ωστόσο η φόρμα της γηπεδούχου δεν έχει περάσει απαρατήρητη και θα της δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (2.67 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπρίστολ Σίτι – Νόριτς (07/03, 21:45): Έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μπρίστολ Σίτι (0-3-3), η οποία έπεσε μετά από καιρό εντός επικίνδυνης ζώνης. Από την άλλη πλευρά η Νόριτς αγνοεί το «τρίποντο» στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις (0-2-2), ούσα πλέον στο -9 απ’ τα πλέι οφ. Αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους, οπότε το αμφίσκορο φαντάζει ιδανική επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ντέρμπι – Πρέστον (07/03, 21:45): Την πρώτη της νίκη μετά από έξι αγωνιστικές (0-2-4) πέτυχε η Ντέρμπι, η οποία έχει μείνει στο -10 απ’ τα πλέι οφ. Από τη δική της πλευρά η Πρέστον γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια αήττητη (3-2-0) και παρέμεινε πιο πάνω από τη μέση της κατάταξης. Παίρνει μεγάλη ώθηση από την έδρα της η Ντέρμπι και έχει το προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Φούλαμ – Λιντς (07/03, 21:45): Αήττητη είναι η Φούλαμ στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (4-1-0) και απέχει πέντε πόντους απ’ την είσοδό της στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Λιντς βρήκε ξανά τον καλό της εαυτό και παρέμεινε για τέσσερα παιχνίδια αήττητη (3-1-0), ούσα εντός πλέι οφ. Εκτός πραγματικότητας το σετ αποδόσεων, δεν γίνεται να δίνεται τόσο μεγάλο φαβορί η γηπεδούχος απέναντι σε μια ομάδα που είναι πιο πάνω στην βαθμολογία και πήρε ξανά αποτελέσματα ψυχολογίας. Στην… κόντρα, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.95 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Χάντερσφιλντ – Άστον Βίλα (07/03, 21:45): Δύο αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη η Χάντερσφιλντ, η οποία έμεινε στο -6 απ’ την απευθείας άνοδο. Από την άλλη πλευρά η Άστον Βίλα προέρχεται από τρεις «καθαρές» επικρατήσεις, η ψυχολογία της είναι καλή και δεν θα μας προξενήσει καμία εντύπωση αν συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στην έδρα της Χάντερσφιλντ. Δεν συμφωνούμε με το σετ, θα έπρεπε να τρέφουν περισσότερο σεβασμό προς τους «χωριάτες».

Προγνωστικό: 2 DNB (2.80 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ίπσουιτς – Γουλβς (07/03, 21:45): Από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες (με το ίδιο σκορ, 1-1), προέρχεται η Ίπσουιτς, η οποία επέκτεινε το αήττητο σερί της στις έξι αγωνιστικές (1-5-0) και διατηρήθηκε στο +9 απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Γουλβς είναι σε τραγική κατάσταση, καθώς μετράει πέντε σερί ήττες με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον πόντο απ’ τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Σε αρκετά ικανοποιητικά επίπεδα κινείται το Over και θα το τιμήσουμε.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.15 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νότιγχαμ – Μπρέντφορντ (07/03, 21:45): Επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3) η Νότιγχαμ, η οποία απομακρύνθηκε έξι πόντους απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από τη δική της πλευρά η Μπρέντφορντ παρέμεινε αήττητη στα τρία τελευταία (2-1-0), ευρισκόμενη λίγο πιο κάτω από τη μέση της κατάταξης. Πήρε ώθηση μετά τον μεγάλο θρίαμβο το Σάββατο η Νότιγχαμ και μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα.

Προγνωστικό: 1 (2.44 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΚΠΡ – Μπάρνσλεϊ (07/03, 21:45): Στο 3-0-3 το ρεκόρ που τρέχει η ΚΠΡ στα τελευταία παιχνίδια, βρίσκεται στο +9 απ’ τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Από την άλλη πλευρά η Μπάρνσλεϊ μετράει μια νίκη στις πρόσφατες επτά αναμετρήσεις (1-3-3) και διατηρήθηκε στη μέση της κατάταξης. Αμφότερες αρέσκονται στο επιθετικό στυλ, οπότε τα πολλά τέρματα μπορούν να επιβεβαιωθούν.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.84 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ρόδεραμ – Μπράιτον (07/03, 21:45): Εννιά αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Ρόδεραμ (0-1-8), η οποία βρίσκεται πάντα στην τελευταία θέση και στο -18 απ’ την παραμονή, που φαντάζει πλέον με άπιαστο όνειρο. Από τη δική της πλευρά η Μπράιτον δεν έρχεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, καθώς μετράει δύο σερί ήττες, ωστόσο η διαφορά της παρέμεινε στο +6 απ’ τις θέσεις των πλέι οφ. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με το χαμηλό «διπλό». Πάμε κι εδώ με τα πολλά τέρματα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Σέφιλντ Γουέν. – Μπέρτον (07/03, 21:45): Επέστρεψε στις νίκες η Σέφιλντ μετά από δύο διαδοχικές ήττες και παρέμεινε εντ΄ςο ζώνης πλέι οφ, ούσα στο +5 απ’ τη Φούλαμ. Από την άλλη πλευρά η Μπέρτον είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία (1-3-0) και συνεχίζει να μάχεται για την παραμονή της, απέχοντας τρεις πόντους απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Δεν μας καλύπτει ο «άσσος», αλλά θεωρούμε πως πολύ δύσκολα δεν θα βγει.

Προγνωστικό: 1 (1.63 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ρέντινγκ – Νιούκαστλ (07/03, 22:00): Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Ρέντινγκ, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, παρέμεινε στις θέσεις των πλέι οφ και στο +7 απ’ την έβδομη Φούλαμ. Από τη δική της πλευρά η Νιούκαστλ απέδειξε περίτρανα πως είναι το μεγάλο αφεντικό της κατηγορίας, μετά τις νίκες επί των Μπράιτον (2-1 εκτός έδρας) και Χάντερσφιλντ (3-1 εκτός έδρας), επεκτείνοντας το αήττητο σερί της στις δέκα αγωνιστικές (7-3-0). Ακόμη μια δύσκολη έξοδος για τις «καρακάξες», η Ρέντινγκ είναι καλή στην έδρα της και θα τις βάλει δύσκολα. Πάμε με το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε