Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Με έξι παιχνίδια σήμερα Σάββατο (31/12) πέφτει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ.

Χάντερσφιλντ – Μπλάκμπερν (31/12, 14:30): Σε άψογη αγωνιστική κατάσταση είναι η Χάντερσφιλντ, η οποία προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Από την άλλη πλευρά η Μπλάκμπερν συμπλήρωσε πεντάδα αγώνων (0-1-4), που αγνοεί το «τρίποντο» και παρέμεινε εντός ζώνης υποβιβασμού, στο -2 απ’ την παραμονή. Σε καλές τιμές κυκλοφορεί ο «άσσος» και αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: 1 (1.79 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπάρνσλεϊ – Μπέρμιγχαμ (31/12, 17:00): Τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράει η Μπάρνσλεϊ, η οποία βρίσκεται στο -6 απ’ την είσοδό της στα πλέι οφ. Από τη δική της πλευρά η Μπέρμιγχαμ μετράει μια νίκη στις πρόσφατες πέντε αναμετρήσεις της (1-0-4). Αντίθετη η πορεία των δύο ομάδων, θα πάμε με το αμφίσκορο σ’ ένα παιχνίδι που μπορεί να συμβούν τα πάντα.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ντέρμπι – Γουίγκαν (31/12, 17:00): Εννιά αγωνιστικές παραμένει αήττητη η Ντέρμπι (8-1-0), η οποία βρίσκεται στο -4 απ’ την είσοδό της στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Γουίγκαν προέρχεται από πέντε σερί ήττες, εξακολουθεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης και στο -4 απ’ την παραμονή. Δεν αναμένεται να συναντήσουν πρόβλημα τα «κριάρια».

Προγνωστικό: 1 (1.61 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Πρέστον – Σέφιλντ Γουέν.(31/12, 17:00): Στο 2-2-2 το ρεκόρ που τρέχει η Πρέστον στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στη μέση της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Σέφιλντ Γουένσντεϊ προέρχεται από τρεις διαδοχικές επικρατήσεις και είναι ξανά στο ανέβασμά της. Δίκαια είναι ελαφρά το φαβορί οι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικό: 2 (2.54 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γουλβς – ΚΠΡ (31/12, 17:00): Τονώθηκε αρκετά το ηθικό της Γουλβς μετά από τις δύο σερί νίκες που πέτυχε, και την βελτίωσαν τη θέση στην κατάταξη. Από την άλλη πλευρά η ΚΠΡ προέρχεται από έξι διαδοχικές ήττες, η ψυχολογία της είναι στο ναδίρ και απέχει μόλις τρεις πόντους απ’ τον υποβιβασμό. Αναμένουμε προσεκτικό παιχνίδι απ’ αμφότερες και λογικά θα σημειωθούν λίγα τέρματα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.72 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπρέντφορντ – Νόριτς (31/12, 19:30): Στο 2-1-3 το ρεκόρ της Μπρέντφορντ στις πρόσφατες εμφανίσεις της, βρίσκεται λίγο πιο κάτω από τη μέση της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Νόριτς έρχεται από δύο ήττες και η ψυχολογία της είναι στο… ναδίρ, καθώς απέχει τέσσερις πόντους απ’ τα πλέι οφ. Αργά ή γρήγορα τα «καναρίνια» οφείλουν να αφυπνιστούν. Θα πάρουμε το ρίσκο και θα τα στηρίξουμε, άλλωστε η έδρα της Μπρέντφορντ δεν αποτελεί φόβητρο.

Προγνωστικό: 2 (2.64 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε