Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Με εννιά αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα Σάββατο (25/02) η 34η αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ.

Λιντς – Σέφιλντ Γουέν. (25/02, 14:30): Στο 3-1-2 το ρεκόρ που τρέχει η Λιντς στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, παρέμεινε εντός ζώνης πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Σέφιλντ γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερις σερί νίκες και διατήρησε τη διαφορά στο +7 απ’ την έβδομη θέση. Πολύ μεγάλο παιχνίδι, μπορεί να το δούμε και σαν τελικό για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία το συγκεκριμένο ζευγάρι. Πάντως αμφότερες θα παίξουν προσεκτικά και η ισορροπία στο ημίχρονο φαντάζει ιδανική.

Προγνωστικό: Ισοπαλία ημίχρονο (1.97 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Άστον Βίλα – Ντέρμπι (25/02, 17:00): Σε τραγική κατάσταση εξακολουθεί να είναι η Άστον Βίλα, η οποία αγνοεί το «τρίποντο» στις εννιά τελευταίες αναμετρήσεις της (0-2-7), με τη διαφορά στους έξι πόντους απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από τη δική της πλευρά η Ντέρμπι δεν έχει νίκη στις τέσσερις πρόσφατες εμφανίσεις της (0-2-2) και έμεινε στο -10 απ’ τα πλέι οφ. Σωστά διαβασμένο το σετ, οι «χωριάτες» οφείλουν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι μετά από καιρό.

Προγνωστικό: 1 (2.30 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπάρνσλεϊ – Χάντερσφιλντ (25/02, 17:00): Μια νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια (1-2-2) μετράει η Μπάρνσλεϊ, η οποία έμεινε λίγο πιο πάνω από τη μέση της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Χάντερσφιλντ είναι σε φουλ φόρμα προερχόμενη από έξι σερί νίκες και η απευθείας άνοδος είναι ο στόχος της πλέον. Μπορεί να περάσει και από την έδρα της Μπάρνσλεϊ.

Προγνωστικό: 2 (2.17 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπρέντφορντ – Ρόδεραμ (25/02, 17:00): Επέστρεψε στις νίκες η Μπρέντφορντ μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2) και απομακρύνθηκε δέκα πόντους απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Ρόδεραμ αγνοεί το «τρίποντο» στις επτά πρόσφατες αναμετρήσεις της (0-1-6) και παρέμεινε στην τελευταία θέση της κατάταξης. Ευκαιρία για τη γηπεδούχο να ντουμπλάρει τις νίκες.

Προγνωστικό: 1 (1.47 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Κάρντιφ – Φούλαμ (25/02, 17:00): Σε άριστη αγωνιστική κατάσταση είναι η Κάρντιφ, η οποία έρχεται από τρεις σερί νίκες και παρέμεινε στη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Φούλαμ βρίσκεται και αυτή στο ανέβασμά της μετά τις δύο σερί νίκες που πήρε. Από τα πιο δύσκολα ζευγαρώματα της αγωνιστικής, καλύτερη επιλογή το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.62 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νιούκαστλ – Μπρίστολ Σίτι (25/02, 17:00): Επτά αγωνιστικές αήττητη είναι η Νιούκαστλ (5-2-0), η οποία συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, ούσα στο +5 απ’ την τρίτη θέση. Από την άλλη πλευρά η Μπρίστολ Σίτι μετράει μια νίκη στα τελευταία 12 παιχνίδια (1-2-9) και βρίσκεται στο +2 απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Χαμηλός, αλλά πολύ πιθανό ο «άσσος» για τις «καρακάξες».

Προγνωστικό: 1 (1.53 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Πρέστον – ΚΠΡ (25/02, 17:00): Τέσσερα παιχνίδια αήττητη είναι η Πρέστον (2-2-0), η οποία φιγουράρει λίγο πιο πάνω από τη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η ΚΠΡ προέρχεται από δύο νίκες που της τόνωσαν το ηθικό και απομακρύνθηκε δέκα πόντους απ’ τη γραμμή του υποβιβασμού. Δεν είναι σωστά μετρημένο το σετ, αδικούνται σε μεγάλο βαθμό οι Λονδρέζοι.

Προγνωστικό: 2 (3.85 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γουίγκαν – Νότιγχαμ (25/02, 17:00): Μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια (1-2-3) μετράει η Γουίγκαν, η οποία παρέμεινε εντός επικίνδυνης ζώνης και στο -2 απ’ την παραμονή. Από τη δική της πλευρά η Νότιγχαμ βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση, καθώς προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες και η διαφορά της είναι στο +6 απ’ τα «κόκκινα». Αδικείται ξεκάθαρα από το σετ η φιλοξενούμενος, έχει περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη.

Προγνωστικό: 2 (3.40 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπράιτον – Ρέντινγκ (25/02, 19:30): Τέσσερα παιχνίδια αήττητη συμπλήρωσε η Μπράιτον (2-2-0), η οποία παρέμεινε στις θέσεις της απευθείας ανόδου και στο +4 απ’ την τρίτη θέση. Από την άλλη πλευρά η Ρέντινγκ γνώρισε την πρώτη ήττα μετά από έξι παιχνίδια αήττητη (4-2-0) και έμεινε στο -8 απ’ την απευθείας άνοδο. Δεν δείχνει τόσο εύκολο το παιχνίδι για την Μπράιτον, η Ρέντινγκ θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της.

Προγνωστικό: Χ2 (2.22 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε