Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Με έντεκα αναμετρήσεις συνεχίζεται και ολοκληρώνεται η 27η αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ σήμερα Σάββατο (21/01).

ΚΠΡ – Φούλαμ (21/01, 14:30): Σ’ εξαιρετική κατάσταση είναι το τελευταίο διάστημα η ΚΠΡ, η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες και αύξησε τη διαφορά στους οκτώ πόντους από τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Φούλαμ μετράει μόλις μια ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια (4-2-1), είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ούσα στο -6 απ’ τα πλέι οφ. Μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι, όλα μπορούν να συμβούν. Αδικείται ξεκάθαρα από το σετ η γηπεδούχος, αλλά επιλέγουμε να μείνουμε αμέτοχοι ως προς το σημείο και στραφήκαμε στο εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Άστον Βίλα – Πρέστον (21/01, 17:00): Σ’ άσχημη αγωνιστική κατάσταση είναι η Άστον Βίλα, η οποία προέρχεται από δύο διαδοχικές εκτός έδρας ήττες και έμεινε στο -10 απ’ τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Πρέστον μετράει μόλις μια ήττα στις πρόσφατες έξι αναμετρήσεις της (4-2-1) και μείωσε τη διαφορά από την πρώτη εξάδα στους έξι πόντους. Κάτι σαν τελικός για τους «χωριάτες», οφείλουν να πάρουν τη νίκη, αν θέλουν να παραμείνουν στο κόλπο των πλέι οφ.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπλάκμπερν – Μπέρμιγχαμ (21/01, 17:00): Μια νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια (1-2-5) μετράει η Μπλάκμπερν, η οποία βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού και στον πόντο απ’ τη σωτηρία. Από την άλλη πλευρά η Μπέρμιγχαμ αγνοεί το «τρίποντο» στις πρόσφατες έξι αναμετρήσεις της (0-2-3), ευρισκόμενη ακριβώς στη μέση της κατάταξης. Δύσκολο παιχνίδι, αμφότερες δεν είναι σε καλή κατάσταση. Προβάδισμα στα λίγα τέρματα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.73 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Κάρντιφ – Μπέρτον (21/01, 17:00): Στο 3-2-1 το ρεκόρ της Κάρντιφ στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, απέχει έξι πόντους απ’ τα «κόκκινα». Από την άλλη πλευρά η Μπέρτον μετράει μια νίκη στις πρόσφατες επτά εμφανίσεις της (1-0-6), ούσα στον πόντο απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Σε ανοδική τροχιά οι γηπεδούχοι, μπορούν να συνεχίσουν νικηφόρα.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ντέρμπι – Ρέντινγκ (21/01, 17:00): Κρίση περνάει η Ντέρμπι, η οποία μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε (1-2-2) και έμεινε στο -5 απ’ τα πλέι οφ. Από τη δική της πλευρά η Ρέντινγκ γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, βρίσκεται στην 4η θέση και στο -8 απ’ την απευθείας άνοδο. Αμφότερες προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα και θα είναι προσεκτικές. Αδικούν οι τους φιλοξενούμενους, λογικό καθώς η Ντέρμπι είναι πανίσχυρη στην έδρα της. Πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.88 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Χάντερσφιλντ – Ίπσουιτς (21/01, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από επτά παιχνίδια αήττητη (5-2-0) γνώρισε η Χάντερσφιλντ, η οποία βρίσκεται εντός ζώνης πλέι οφ. Από τη δική της πλευρά η Ίπσουιτς τρέχει ρεκόρ 3-0-3 στις πρόσφατες εμφανίσεις της, ευρισκόμενη λίγο κάτω από τη μέση της κατάταξης. Παίζει πολύ υψηλά το Over και δεν μας πέρασε απαρατήρητο.

Προγνωστικό:  Over 2.5 (2.17 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νιούκαστλ – Ρόδεραμ (21/01, 17:00): Στο 4-0-2 το ρεκόρ της Νιούκαστλ στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ανέβηκε πάλι στην κορυφή της κατάταξης, έχοντας διαφορά επτά πόντων από τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Ρόδεραμ επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο διαδοχικές ήττες, μειώνοντας παράλληλα τη διαφορά στους οκτώ πόντους απ’ την παραμονή. Καμία αξία δεν έχει ο «άσσος», θα τον συνδυάσουμε με το Over για να ανεβάσουμε την απόδοση.

Προγνωστικό: 1 + Over 2.5 (1.75 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νόριτς – Γουλβς (21/01, 17:00): Στο 2-1-3 το ρεκόρ που τρέχει η Νόριτς στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ευρισκόμενη στη μέση της κατάταξης και στο -7 απ’ την είσοδο στα πλέι οφ. Από τη δική της πλευρά η Γουλβς μετράει απολογισμό 3-1-1 στις πρόσφατες πέντε αναμετρήσεις της και αύξησε τη διαφορά στους οκτώ πόντους απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Μπορεί να μην πείθουν τα «καναρίνια», ωστόσο οφείλουν να πάρουν τη νίκη.

Προγνωστικό: 1 (2.02 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νότιγχαμ – Μπρίστολ Σίτι (21/01, 17:00): Επτάδα αγώνων χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Νόρτιγχαμ, η οποία βρίσκεται στο +3 απ’ τα «κόκκινα». Από την άλλη πλευρά η Μπρίστολ Σίτι είναι και αυτή σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση, καθώς προέρχεται από πέντε σερί ήττες, ούσα στο +3 απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Απογοητεύουν αμφότερες, θα ψάξουν τη νίκη όμως και το αμφίτερμα παίζει δυνατά.

Προγνωστικό: G/G (1.62 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γουίγκαν – Μπρέντφορντ (21/01, 17:00): Την πρώτη της νίκη μετά από επτά αγωνιστικές (0-1-6) πέτυχε η Γουίγκαν, η οποία μείωσε τη διαφορά απ’ τη σωτηρία στους τρεις πόντους. Από την άλλη πλευρά η Μπρέντφορντ μετράει μια νίκη στις πρόσφατες πέντε εμφανίσεις (1-2-2), ευρισκόμενη λίγο πιο κάτω από τη μέση της κατάταξης. Πήρε ώθηση από τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής η γηπεδούχος και θα την στηρίξουμε.

Προγνωστικό: 1 (2.55 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπάρνσλεϊ – Λιντς (21/01, 19:30): Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια αήττητη (3-1-0) γνώρισε η Μπάρνσλεϊ, η οποία βρίσκεται λίγο πιο πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Από τη δική της πλευρά η Λιντς είναι αήττητη στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές (5-1-0), φιγουράρει στην 3η θέση και στο -6 απ’ την απευθείας άνοδο. Ψυλλιασμένες οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στο «διπλό», αμφότερες έχουν τρομερή έφεση στο σκοράρισμα ωστόσο και τα πολλά τέρματα μπορούν να επιβεβαιωθούν.

Προγνωστικό: Over 2.5  (1.85 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε