Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Με επτά αναμετρήσεις σήμερα Σάββατο (18/02) ανοίγει η αυλαία της 33ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ.

Μπάρνσλεϊ – Μπράιτον (18/02, 17:00): Μια ήττα στα τελευταία έξι (3-2-1) μετράει η Μπάρνσλεϊ, η οποία απέχει έξι πόντους απ’ την είσοδό της στα  πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Μπράιτον μετράει και αυτή με τη σειρά της το ίδιο ρεκόρ (3-2-1), παρέμεινε στη δεύτερη θέση (απευθείας άνοδος), αλλά είδε τη διαφορά απ’ τα πλέι οφ να μειώνονται στους τέσσερις πόντους. Με επιθετική διάθεση να μπουν αμφότερες και το αμφίσκορο έχει πολλές τύχες να επιβεβαιωθεί.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπέρμιγχαμ – ΚΠΡ (18/02, 17:00): Μια νίκη στα τελευταία έντεκα παιχνίδια (1-3-7) μετράει η Μπέρμιγχαμ, η οποία παρέμεινε λίγο πιο κάτω από τη μέση της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η ΚΠΡ αγνοεί το «τρίποντο» στις πέντε πρόσφατες αναμετρήσεις της (0-2-3) και απέχει πέντε πόντους απ’ τον υποβιβασμό. Καμία δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ένα κλικ προς τα «δεξιά» επειδή η ΚΠΡ δεν έπαιξε μεσοβδόμαδα.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.18 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπέρτον – Νόριτς (18/02, 17:00): Στο 2-0-4 το ρεκόρ που τρέχει η Μπέρτον στα τελευταία έξι παιχνίδια, βρίσκεται στο +2 απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Νόριτς παρέμεινε αήττητη για έκτη σερί αγωνιστική (4-2-0) και απέχει τέσσερις πόντους απ’ τα πλέι οφ. Μοιάζει πιο δύσκολο απ’ όσο αποτυπώνουν οι αποδόσεις στο «διπλό». Πάμε τα πολλά τέρματα, έφεση που έχει αποκτήσει και η γηπεδούχος.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.00 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Κάρντιφ – Ρόδεραμ (18/02, 17:00): Σε εξαιρετική φάση η Κάρντιφ, προέρχεται από δύο νίκες και βρίσκεται στη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Ρόδεραμ αγνοεί το «τρίποντο» στις πρόσφατες έξι αναμετρήσεις της (0-1-5), παρέμεινε στην τελευταία θέση και στο -14 απ’ τη σωτηρία. Λογική επιλογή ο «άσσος», έστω και αν βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.

Προγνωστικό: 1 (1.51 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ίπσουιτς – Λιντς (18/02, 17:00): Στο 1-3-2 το ρεκόρ που τρέχει η Ίπσουιτς στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Λιντς επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο διαδοχικές ήττες και, παρέμεινε εντός πλέι οφ και στο -8 απ’ την απευθείας άνοδο. Δεν μας καλύπτει η απόδοση στο «διπλό» και θα πάμε με το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νότιγχαμ – Σέφιλντ Γουέν. (18/02, 17:00): Δεύτερη σερί ήττα γνώρισε μεσοβδόμαδα η Νότιγχαμ, ωστόσο διατήρησε τη διαφορά στους επτά πόντους απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Σέφιλντ Γουένσντεϊ έρχεται από τρεις σερί νίκες, είναι σε φουλ φόρμα και διατηρήθηκε εντός των πλέι οφ. Η έξοδος στο Νότιγχαμ δεν θα είναι εύκολη, αναμένεται να περάσει πολύ δύσκολες στιγμές. Στην… κόντρα.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.18 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γουίγκαν – Πρέστον (18/02, 17:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2) πέτυχε η Γουίγκαν, η οποία μείωσε τη διαφορά στους δύο πόντους απ’ τη γραμμή του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά η Πρέστον προέρχεται από δύο σερί νίκες, έχει αποκτήσει άλλη ψυχολογία και συνεχίζει να παίζει απελευθερωμένη από το άγχος. Μπορεί να κάνει ζημιά και στην Γουίγκαν.

Προγνωστικό: 2 (2.89 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε