Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Με έντεκα αναμετρήσεις σήμερα Σάββατο (04/03) συνεχίζεται και ολοκληρώνεται η δράση στα γήπεδα της Τσάμπιονσιπ.

Μπλάκμπερν – Γουίγκαν (04/03, 17:00): Νίκη μετά από τρεις αγώνες πανηγύρισε η Μπλάκμπερν, η οποία παρέμεινε εντός ζώνης πλέι οφ και στο όριο απ’ την παραμονή. Από τη δική της πλευρά η Γουίγκαν μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια (1-3-3) και η διαφορά από τη σωτηρία έμεινε στους δύο πόντους. Αναμένεται μεγάλη μάχη, πιο έμπειρη σε τέτοιου είδους καταστάσεις η γηπεδούχος, μπορεί να ντουμπλάρει τις νίκες.

Προγνωστικό: 1 (2.33 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπρίστολ Σίτι – Μπέρτον (04/03, 17:00): Πεντάδα αγώνων χωρίς νίκη (0-2-3) συμπλήρωσε η Μπρίστολ Σίτι, η οποία είδε παρέμεινε πάνω απ’ τις επικίνδυνες θέσεις και στο όριο απ’ τον υποβιβασμό. Από την άλλη πλευρά η Μπέρτον προέρχεται από τρία παιχνίδια αήττητη (1-2-0), ούσα στο -3 απ’ τα «κόκκινα». Διακρίνουμε λάθος στο άνοιγμα του σετ, η κόντρα έχει μεγάλη αξία.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.95 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ντέρμπι – Μπάρνσλεϊ (04/03, 17:00): Έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Ντέρμπι (0-2-4), η οποία έμεινε στο -10 απ’ τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Μπάρνσλεϊ τρέχει ρεκόρ 1-3-2 στις πρόσφατες αναμετρήσεις της και βρίσκεται σε μίνι κρίση το τελευταίο διάστημα. Ακόμη κι έτσι οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν την πλήρη πραγματικότητα και η αξία βρίσκεται προς τα δεξιά.

Προγνωστικό: 2 DNB  (3.35 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Φούλαμ – Πρέστον (04/03, 17:00): Τετράδα αγώνων που είναι αήττητη (4-1-0) συμπλήρωσε η Φούλαμ, η οποία μείωσε τη διαφορά στους πέντε πόντους απ’ τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Πρέστον βρίσκεται και αυτή με τη σειρά της σε καλή κατάσταση, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ούσα στο -6 απ’ τα πλέι οφ. Δύσκολο παιχνίδι αλλά η κόντρα δεν μπορεί να μπει στο παιχνίδι μας. Καλύτερη επιλογή το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ίπσουιτς – Μπρέντφορντ (04/03, 17:00): Πέντε αγωνιστικές αήττητη (1-4-0) είναι η Ίπσουιτς, η οποία βρίσκεται λίγο πιο κάτω από τη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Μπρέντφορντ έρχεται από δύο σερί νίκες, παίζει με καλή ψυχολογία και μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το «Πόρτμαν Ρόουντ».

Προγνωστικό: 2 DNB (2.05 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νότιγχαμ – Μπράιτον (04/03, 17:00): Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-3) συμπλήρωσε η Νότιγχαμ, η οποία βρίσκεται στο +4 απ’ τις τέσσερις θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Μπράιτον γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές (3-2-0), έπεσε στη δεύτερη θέση και βρίσκεται στο +6 απ’ τα πλέι οφ. Αμφότερες θα είναι πολύ προσεκτικές και τα λίγα τέρματα είναι η επιλογή μας.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΚΠΡ – Κάρντιφ (04/03, 17:00): Στο 2-1-3 το ρεκόρ που τρέχει η ΚΠΡ στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο +7 απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Κάρντιφ προέρχεται από τέσσερα σερί θετικά αποτελέσματα (3-1-0), ευρισκόμενη στη μέση της κατάταξης. Σωστά μοιρασμένο το σετ, δεν θα μπούμε στη διαδικασία να επιλέξουμε σημείο και θα πάμε με το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ρέντινγκ – Γουλβς (04/03, 17:00): Από δύο διαδοχικές ήττες προέρχεται η Ρέντινγκ, η οποία παρέμεινε εντός πλέι οφ και στο -7 απ’ την έβδομη θέση. Από την άλλη πλευρά η Γουλβς βρίσκεται και αυτή με τη σειρά της σε τραγική κατάσταση και βρίσκεται στο +2 απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Αναμένουμε ανοικτό παιχνίδι και το Over μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.00 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ρόδεραμ – Άστον Βίλα (04/03, 17:00): Οκτώ αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη η Ρόδεραμ (0-1-7), η οποία πού δύσκολα θα μπορέσει να σώσει τα προσχήματα και ο υποβιβασμός πλέον είναι κάτι παραπάνω από σίγουρος. Από την άλλη πλευρά η Άστον Βίλα έφτιαξε και πάλι ψυχολογία, προερχόμενη από δύο νίκες και αύξησε τη διαφορά απ’ τις επικίνδυνες θέσεις στους εννιά πόντους. Λογική επιλογή το «διπλό», το οποίο βρίσκεται σε ανεκτές αποδόσεις.

Προγνωστικό: 2 (1.76 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Σέφιλντ Γουέν. – Νόριτς (04/03, 17:00): Από δύο διαδοχικές ήττες προέρχεται η Σέφιλιντ Γουένσντεϊ, η οποία διατηρήθηκε εντός πλέι οφ, στο +5 από την έβδομη Φούλαμ. Από την άλλη πλευρά η Νόριτς αγνοεί το «τρίποντο» στις τρεις πρόσφατες αναμετρήσεις της (0-2-1), ούσα στο -6 απ’ τα πλέι οφ. Το ένα από τα δύο πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ. Δεν έρχονται με καλή ψυχολογία αμφότερες και η οποιαδήποτε εμπλοκή μας με σημείο είναι παρακινδυνευμένη. Πολύ πιθανόν να σκοράρουν αμφότερες.

Προγνωστικό: G/G (1.77 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Χάντερσφιλντ – Νιούκαστλ (04/03, 19:30): Επτά αγωνιστικές αήττητη είναι η Χάντερσφιλντ (6-1-0), η οποία μείωσε τη διαφορά στους έξι πόντους απ’ την απευθείας άνοδο, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο από τη δεύτερη Μπράιτον. Από τη δική της πλευρά η Νιούκαστλ είναι εννιά αγωνιστικές αήττητη (6-3-0), ανέβηκε ξανά στην κορυφή και βρίσκεται στο +8 απ’ τα πλέι οφ. Το δεύτερο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής, αυτό που θα κεντρίσει και τα βλέμματα στην Αγγλία. Σωστά μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, αμφότερες βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση, ωστόσο θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα, καθώς η Χάντερσφιλντ τα παίζει όλα για την απευθείας άνοδο.

Προγνωστικό: 1 (2.85 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε