Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Με εννιά αναμετρήσεις σήμερα Σάββατο (04/02) συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Τσάμπιονσιπ.

Μπάρνσλεϊ – Πρέστον (04/02, 17:00): Μια ήττα στην τελευταία επτάδα αγώνων (5-1-1) μετράει η Μπάρνσλεϊ, η οποία βρίσκεται στον πόντο απ’ την είσοδό της στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Πρέστον συμπλήρωσε πεντάδα αγώνων αήττητη (2-3-0), ούσα στο -4 απ’ τα πλέι οφ. Σε καλή φόρμα αμφότερες, μπορούν να πετύχουν από ένα τέρμα.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπέρμιγχαμ – Φούλαμ (04/02, 17:00): Επτάδα αγώνων χωρίς νίκη (0-3-4) συμπλήρωσε η Μπέρμιγχαμ, η οποία βρίσκεται ακριβώς στη μέση της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Φούλαμ τρέχει ρεκόρ 2-2-2 στις πρόσφατες εμφανίσεις της, δεν πείθει το τελευταία διάστημα και βρίσκεται στο -5 απ’ τα πλέι οφ. Ισάξιες πάνω – κάτω οι δύο ομάδες, δεν μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο που δίνεται τόσο φαβορί η Φούλαμ.

Προγνωστικό: 1DNB (2.40 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπλάκμπερν – ΚΠΡ (04/02, 17:00): Μια νίκη στα τελευταία εννιά παιχνίδια (1-3-5) μετράει η Μπλάκμπερν, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση και στο -2 απ’ την παραμονή. Από την άλλη πλευρά η ΚΠΡ συμπλήρωσε δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-1), ούσα στο +8 απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Σωστά αποτυπωμένες οι αποδόσεις, προς αποφυγή για σημείο, καλύτερη επιλογή το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπρίστολ Σίτι – Ρόδεραμ (04/02, 17:00): Σε τραγική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η Μπρίστολ Σίτι, η οποία προέρχεται από οκτώ διαδοχικές ήττες και απέχει μόλις δύο πόντους απ’ τον υποβιβασμό. Από την άλλη πλευρά η Ρόδεραμ προέρχεται από δύο σερί νίκες, ενώ μετράει μόλις μια νίκη στις πρόσφατες πέντε αναμετρήσεις της (1-0-4), πάντα στην τελευταία θέση της κατάταξης και στο -11 απ’ τη σωτηρία. Καμία δεν πείθει, για «γέλια» ο άσσος», αν αξίζει κάτι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η κόντρα.

Προγνωστικό: Χ2 (2.50 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπέρτον – Γουλβς (04/02, 17:00): Αντίδραση μετά από τρεις διαδοχικές ήττες έβγαλε η Μπέρτον, η οποία απέχει τρεις πόντους απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Γουλβς τρέχει ρεκόρ 3-1-2 στις έξι πρόσφατες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα, ωστόσο πήρε ιστορική πρόκριση στο FA Cup, πετώντας εκτός συνέχειας τη Λίβερπουλ. Έχει διαβαστεί καλά το σετ, δύσκολα πάντως θα ξεφύγει απ’ το πιθανό εύρος των τερμάτων.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (1.97 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Κάρντιφ – Νόριτς (04/02, 17:00): Από δύο σερί ήττες έρχεται η Κάρντιφ, η οποία βρίσκεται στο +8 απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη πλευρά η Νόριτς μετράει δύο σερί νίκες και μείωσε στους δύο πόντους τη διαφορά της απ’ τα πλέι οφ. Παιχνίδι που μπορεί να πάει παντού. Πιο ασφαλής επιλογή το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ίπσουιτς – Ρέντινγκ (04/02, 17:00): Στο 2-1-3 το ρεκόρ που τρέχει η Ίπσουιτς στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ευρισκόμενη λίγο πιο κάτω από τη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Ρέντινγκ προέρχεται από δύο σερί νίκες, έφτιαξε και πάλι ψυχολογία και απέχει έξι πόντους απ’ την απευθείας άνοδο. Ιδανική επιλογή και σ’ αυτό το παιχνίδι είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νιούκαστλ – Ντέρμπι (04/02, 17:00): Βρήκε ξανά τον καλό της εαυτό η Νιούκαστλ, η οποία οδηγεί την κούρσα στο φετινό πρωτάθλημα και έχει βάλει ήδη πλώρη για την άμεση επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια». Από τη δική της πλευρά η Ντέρμπι πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2) και έμεινε στο -2 απ’ την είσοδό της στα πλέι οφ. Παιχνίδι που περιμένουμε να έχει γρήγορο ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν. Πάμε με τα πολλά γκολ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.05 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νότιγχαμ – Άστον Βίλα (04/02, 19:30): Μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια μετράει η Νότιγχαμ (1-2-6), η οποία βρίσκεται στο +5 απ’ τα «κόκκινα». Από την άλλη πλευρά η Άστον Βίλα αγνοεί το «τρίποντο» στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις της (0-2-2) και είδε τη διαφορά απ’ τα πλέι οφ να μεγαλώνει στους εννιά πόντους. Καμία δεν πείθει για τη σταθερότητά της, πάμε με τα λίγα τέρματα, όπως συνηθίζουν οι δύο ομάδες στα περισσότερα παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε